Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

vrijdag 23 augustus 2013

Waddenzee: Dijksma en het gewin uit de erfgoedstatus van dit natuurgebied

Afgelopen maandag in GMN na 10.00 u. PvdA leeghoofd Dijksma, zij kwam spreken over de Waddenzee en de klacht, dat de werelderfgoedstatus van de Waddenzee, geen of te weinig geldelijk gewin oplevert. Met haar domme gelul (je krijgt al kramp in je kaken als je haar hoort lullen) vertelt ze omslachtig dat ze het belangrijk vindt de natuur te beschermen in combinatie met bijvoorbeeld toerisme. De bolle idioot durft de Waddenzee te vergelijken met het grote Barrière Rif, het is de trut zeker nog niet opgevallen, dat dit onnoemelijk belangrijk natuurgebied , door menselijke activiteit en wanbeheer dreigt te verdwijnen.

Dijksma was ook in de uitzending om te spreken over de voorgenomen zoutwinning onder de Waddenzee, door een bedrijf uit Harlingen. Als dat geen ellende oplevert, mag het van haar, maar ze houdt een 'vinger aan de kraan', zo liet ze weten.......ha! ha! ha! ha! ha! Ja net als met het gas, kan geen kwaad, ook al weten we, dat door de gaswinning er uiteindelijk aanzienlijke bodemdaling zal ontstaan, voor de Waddenzee, zou dat rampzalig zijn, ach maakt 't uit zoutwinning kan er ook nog wel bij en Dijksma houdt thuis de vinger aan de kraan............ Mocht het toch helemaal fout gaan met de Waddenzee, over 20 jaar zal niemand zich de zouteloze nitwit Dijksma nog herinneren (en laten we hopen dat de PvdA dan al 15 jaar ter ziele is!)
Met zulke vrienden, heeft de Waddenzee geen vijanden nodig, om eens een echt cliché uit de kast te halen, jezus christus!!!!

Benieuwd wat het programma Vroege Vogels hier op te melden heeft, maar de vraag stellen, is als zo vaak, 'm beantwoorden, bij dit onderdeel van de PvdA propaganda machine VARA, niets dus!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten