Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

donderdag 29 augustus 2013

Muzikaal recept tegen gekleurde berichtgeving van 'onafhankelijke' zendgemachtigden en tegen politieke leugenaars

Een uitgelezen geneeskrachtig recept (met ezelsoren) van jouw eigen blogdruïde Pietje Pisser, ook wel dokter genoemd, maar laten we eerlijk zijn, de druïde vervulde ooit de taak, die doktoren tegenwoordig vervullen. Met de recepten van de dr. of druïde, wat je wilt, verbreed je je horizon op een ongekende grootse manier, bovendien snap je daarna ook, dat je geen loonslaaf bent, maar een individu met recht op een gelukkig leven, waarbij je dat inzicht meteen op de hele wereldbevolking gaat toepassen. Geniet mee, pretsigaretten, of andere geestverruimende stoffen zijn niet nodig, de verruiming volgt vanzelf, al wordt het recept bepaald niet minder 'met'.

De dokter is vandaag weer geheel gekleed in hippie dracht, inclusief veer, bandana en jezusflipflops. Dat beloofd veel psychedelica!
Ingredient 1: Steve Hillage met 'Green' een mooi album van deze goddelijke gitarist, jammer dat hij zo lang oude rock schema's bleef gebruiken in zijn muziek, maakt niet uit, nogmaals mooi! Als je Steve Hillage zegt, heb je het al snel over Gong, hier met het schitterende getripte album 'You', waar Hillage trouwens ook aan meewerkte. Nu gaat de dokter weer heel verruimend bezig met het album 'In Dub' van Hallucinogen, jezus mensen, wat een energie, waanzinnig!!! Meer hoef je er niet over te zeggen, dan dat dit remixes door OTT zijn, van Simon Posford's werk, genieten piepels!!! Op speciaal verzoek van jullie Azijnpisser, heeft de dr. nogmaals het album 'Museum Of Consciousness' van Shpongle opgenomen in dit recept, waarlijk een geniaal album, van deze goden van de psychedelica!!! We vervolgen deze heilige queeste met The Chemical Brothers en hun album 'Exit Planet Dust' (in dust we trust), een beproefd sterk geneeskrachtig medicament, wat nog te zeggen, anders dan gróóóóóóóóts!!! Tot slot lieve zusters en broeders het fabuleuze 2de deel van het album 'Girl With The Dragon Tattoo' van Trent Reznor & Atticus Ross, zo een mooi einde of niet soms?!
Tot de volgende knettergekke sessie en veel plezier verder!

Brap!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten