Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

zaterdag 24 augustus 2013

Ladar Levison, oprichter van Lavabit moet z'n mond houden

Onder druk van justitie in de VS heeft oprichter Levison van Lavabit, een bedrijf waar je versleuteld je informatie kon opslaan, zijn bedrijf opgedoekt. Onder andere Snowden gebruikte de service van Lavabit.
De VS is nu al zover opgetuigd als totalitaire politiestaat, o.a. door de 'Patriot Act', dat Levison zelfs niet aan de pers kan uitleggen, wat er allemaal speelt, daar hij is gewaarschuwd, dat bij verkeerd woordgebruik, strafvervolging zal plaatsvinden en hij zeker in de gevangenis zal belanden, waardoor hij zelfs niet alle redenen kan vertellen, waarom hij zijn bedrijf is gestart.

Aan die totalitaire politiestaat leveren wij regelmatig mensen uit en dan heb ik het niet eens over de doodstraf, of het vermaledijde 'plea bargain', waardoor het vaak slimmer is, maar schuld te bekennen, zelfs al ben je onschuldig, daar de kans levensgroot is, dat je veroordeeld wordt tot zeer lange gevangenisstraffen, als je je onschuld moeilijk, of zelfs volgens de rechter of jury, niet voldoende kan aantonen......

Hier de link naar het interview, dat Levison, geflankeerd door zijn advocaat gaf (helaas niet ondertiteld).

Geen opmerkingen:

Een reactie posten