Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

zaterdag 24 augustus 2013

Muzikaal recept voor eerlijke thuiszorgorganisaties en tegen het afbranden van oudere werklozen

Hier je regelamtig terugkerend geneeskrachtig recept, voor de doorlopende sessies van blogdokter en druide Pietje Pisser. Sessies, mits nauwlettend opgevolgd, waarmee je je hersenpan kan doorblazen en alle daar opgeslagen bruine shit van religie, foute politiek en andere sterk hersenbeperkende rotzooi als sneeuw voor de zon kan laten verdwijnen. Voor de verlichten onder jullie, een welkom, geestversterkend recept.

De dokter was vandaag getooid in hippiegewaden, bijeengehouden met veiligheidsspelden, toen hij het volgende recept afleverde:
Ingredient één: Robert Wyatt met 'Rock Bottom', een geweldig album van deze zeer maatschappelijk betrokken, bijzondere man, jezus mensen, wat is dit nog steeds mooi, al is het bijna 40 jaar geleden uitgebracht, prachtig!! Logisch dat het 2de album 'Lorca' is, een geweldig album van de veel te vroeg overleden Tim Buckley, geniaal mooi!!! Het volgende album sluit hier niet erg op aan en het is bovendien van veel latere datum 'Under The Mile Off Moon' van Eggs Laid By Tigers, op het eerste gezicht simpele popmuziek, maar dat verandert naar gelang je verder luistert, dat geldt trouwens ook voor het 'bijbehorend gevoel', met mooie teksten van Dylan Thomas, al eerder gebruikt, maar het is dan ook schitterend!!! Wel mooi aansluitend is het album 'Plastic Beach' van Gorillaz, ja en dat dit mooi is, hoef ik hopelijk niemand te zeggen, hoewel ik dat nu toch weer heb gedaan, al is het niet zo maar mooi, het is groots!!!! Door met Röyksopp en hun prachtige ingetogen album 'Senior', jezus mensen wat mooi, laat je wegglijden op deze wonderschone klanken!! Zo een beetje in 'de sfeer? Hallucinogen met 'The Lone Deranger', elektrotrance van absoluut topniveau, waanzinnig wat een energiezetpil (voor je oren dan). Doet me denken aan de film 'The Lone Ranger', waar ik alleen maar slechte recensies over las, ik vraag me af of dat terecht is. Op dat moment ging de pijporgelbel bij de dokter, daar stond de zeer weledel hoge doorgeluchtheid Lucos Bravos Primeros, met het laatst verschenen album van Shpongle, voor de deur! Het album 'The Museum Of Consciousness', godsamme mensen, waahaaaaaaaaaaaaaaaanzinnig moooooooooooooi, ongelofelijk, een trip op zich!
Dat het nog lang gezellig was bij de dr. spreekt voor zich, maar voor deze sessie binnenkort weer een nieuwe!
Veel plezier!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten