Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

maandag 26 augustus 2013

Alpe d'HuZes mede oprichter wist niet dat zijn gedrag tot ophef zou leiden, anders had hij het anders gedaan..... ha! ha! ha! ha!

Coen van Veenendaal, mede oprichter van Alpe d'HuZes liet in een interview weten, dat zijn handelen 'onhandig en een beetje dom' was...... ha! ha! ha! ha! ha! Deze grofgraaier haalde via een andere, door hem opgerichtte stichting 'Inspire2Live', in 2 jaar tijd bijna 3 ton weg bij Alpe d'HuZes, daarnaast nog eens € 160.000,-- aan onkostenvergoeding. Dat is niet 'onhandig' en 'een beetje dom', dat is de boel belazeren op grote schaal, zeker als je meermaals liet weten dat er bij Alpe d'HuZes geen geld aan de strijkstof bleef hangen. Hij bedoelde daar muntgeld mee, papiergeld blijft nu eenmaal 'wat makkelijker' hangen.... De lul schijnt zelfs te hebben zitten janken......

In GMN na 9.30u. vanmorgen 'goede doelen professor' Theo Schuyt. deze betoogde dat een directeur van KWF Kankerbestrijding gespecialiseerd moet zijn en internationaal moet kunnen meepraten en ja, die moet natuurlijk meer verdienen dan de vrijwilligers....... ha! ha! ha! ha!
Met andere woorden: niets aan de hand.....

Zolang het CBF, de organisatie die ook al leeft van de goede doelen en daarvoor adviseert, stelt, dat directeuren van goede doelen organisaties € 170.000,-- per jaar mogen verdienen, kunt u beter geen cent meer uitgeven aan goede doelen. Het is een eer om voor zo'n organisatie te werken en een inkomen van pak 'm beet € 50.000,-- per jaar, is meer dan genoeg! Vergeet daarbij niet, dat veel goede doelen organisaties, die groot werden met campagne voeren, dit campagne voeren tegenwoordig uitbesteden, gemiddelde kosten zo'n 30% van de opgehaalde gelden.......

Nu zit ene van der Waal van Alpe d'HuZes in Standpunt NL, deze klootzak kan op geen manier, met al z'n dappere gelul, de boel recht praten, werkelijk ongelofelijk!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten