Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

maandag 26 augustus 2013

Muzikaal recept voor normaal betaalde, eerlijke bestuurders, die ook zonder eed weten wat goed, of fout is en voor onmiddellijke terugtrekking F16's uit Afghanistan

Een nieuwe dag, een nieuwe sessie van blogdruïde en dokter de luxe P. Pisser. Sessies middels supergeneeskrachtige recepten, die je op weg helpen naar een betere toekomst, één zonder egoïsme, uitbuiting en ongebreidelde consumptiedrift, kortom tot echte bevrijding van de mens, naar een wereld met hart voor mens, dier, natuur en milieu.

Vandaag is de dr. gekleed in een knalrood gewaad, met op de voorkant een pentagram en aan de achterkant een levensgroot 'anarchisten teken', hoewel de dr., net als jouw Azijnpisser een gruwelijke hekel aan alle 'ismen' heeft..... Ach het zal wel weer een bevlieging zijn, of hij probeert een aantal medestanders te vinden in de anarchistische hoek, want dat daar vele verlichten te vinden zijn, is een ding dat zeker is, alleen die grote 'A' met cirkel moet nog even weggeblazen worden.
Vandaag start de dokter met Brian Eno en zijn geweldige album 'Another Day On Earth', jezus mensen wat een supermooi, ingetogen album is dit, maar ja hoe kan het anders, met deze grootmeester van het geluidslandschap, geniaal mooi!! Aansluitend het album 'President Of The LSD Golf Club' van Hooverphonic, potverdepieleklatsch is dit ff goed, jezus mina!! De dr. zit duidelijk in een golf van psychedelica, nu het album van nog zo'n geweldige geluidstovenaar als Eno, dit keer Moby met 'Wait For Me', daar is maar één woord voor: heerlijk!!! Maar hij weet niet van ophouden, onze dr., nog zo'n psychedelisch waanzinnig mooi album 'Supernature' van Goldfrapp, is deze dame geniaal of niet?! Volgesnoten zakdoek nog aan toe!!! Ooh la la! Dit vraagt om Crystal Castles III, althans zo besloot de dokter en zoals gewoonlijk (of meestal) sluit het geweldig aan op Goldfrapp, meer dan prachtig, maar dat weet de regelmatige gebruiker van deze recepten al. Vervolgens het prachtige verzamel album 'Sci-Fi Cafe' met namen als Loop Guru, The Electric Sky Church, Astralasia, Kinder Atom e.a., prachtige covers van bekende science fiction thema's, groots en waanzinnig psychedelisch. Daarover gesproken zuster en broeders, het album 'Cydonia' van The Orb, een waarlijke trip, genieten maar!
Dat was het voor deze dag, tot de volgende!
Veel plezier!!!

Brap!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten