Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

donderdag 15 augustus 2013

Ratten onthoofden om bijna doodervaringen te onderzieken, uh ik bedoel onderzoeken. Onderwerp bij de omroep van Vroege Vogels......

Uw Azijnpissert donderde gisteren weer eens van zijn spreekwoordelijk gestoelte, godverdomme, ik schakelde in, toen een of andere tyfustrut vol trots zat te vertellen, hoe ze ratten onthoofd, in een onderzoek naar bijna doodervaringen. Je zou ze godverdomme...... Het presentatieschaap* zat ook nog heel geanimeerd te praten, met deze takkekut, ongelofelijk!
Benieuwd of dit a.s. zondag wordt gemeld in Vroege Vogels, onderdeel van de PvdA propagandamachine de VARA...... De vraag stellen is 'm beantwoorden, vergeet het maar!!!
Wat een ziek onderzoek, naar een verschijnsel, dat geheel op hallucinaties berust, jezus, en dan vindt dit soort tuig het nog vreemd ook, dat ze worden lastiggevallen door dierenbelangenbehartigers.........

*Deze trut vervangt Felix Meurders, die omdat hij zo'n giga salaris verdient, ook nog eens een paar maanden vakantie geniet per jaar, logisch, hoe moet hij anders z'n geld opmaken?! Meer over dit soort lange vakanties op kosten van de belastingbetaler.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten