Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

dinsdag 20 augustus 2013

Marleen Barth stopt bij GGZ NL, vanwege de dubbele pet, niet vanwege disfunctioneren....... ha! ha! ha! ha! ha! ha!

Gistermiddag bij de kristenbroeders van de EO, de zwaar disfunctionerende voorzitter van GGZ Nederland en 1ste Kamer lid voor de PvdA, Barth. Zij maakte bekend dat ze afscheid heeft genomen van GGZ Nederland, dit omdat zij het gevoel had, dat de 2 petten die zij ophad, haar belemmerden in haar werk, niet dat zij ook maar één keer dubieus (of is het dublieus) heeft gehandeld, daar is deze langstudeerder politicologie veel te professioneel voor, vindt zij zelf........ Daar wilde ze nog het volgende aan verbinden: 'dingen deugen, tot het tegendeel is bewezen......' ha! ha! ha! ha! ha! ha! Ja, daar wil ik aan toevoegen: 'je moet de kat niet op net spek binden!' Het is al uiterst moeilijk politici te linken aan fraude, maar elke imbeciel met 3 hersencellen, begrijpt, dat er gigantisch wordt gefraudeerd door Nederlandse politici(-lobbyisten), voorbeelden en verdenkingen te over...... Bovendien stapte zij al eerder uit de politiek om het vermoeden van verdacht handelen door haarzelf, te voorkomen. De laatste keer, wat jaren terug, toen ze voor het CNV-onderwijs (daar heeft ze, net al van de GGZ, ook al 'zoveel verstand van') ging werken, dit vanwege 'politieke spelletjes' (die ze spuug zat was), zoals ze dat noemde..... Om zichzelf een veer in de reet te steken, zei ze, dat ze daarna terugkwam in de politiek, vanwege de regeringsdeelname van de PVV...... Natuurlijk had dit niets te maken met zwaar disfunctioneren...... Nu dus weg bij GGZ NL, een felicitatie voor die organisatie waard, gezien de 'prestaties' die ze daar neerzette. Ze klaagde een paar keer over de kritiek die haar en haar burgemeester echtgenoot te beurt vallen (D66 burgemeester Wassenaar, u weet wel van de partij, die voor een gekozen burgemeester is, maar wel vrolijk mee doet aan de politieke stoelendans), de laatste keer in dit gesprek dat ze dit aanhaalde, sprak ze zelfs van 'hele nare negatieve reacties'. Ja, logisch Barth, als je de ene wanprestatie na de ander neerzet en neoliberaal PvdA gedachtegoed spuit, moet je niet vreemd opkijken, dat je een hele lading terechte bagger over je heen krijgt. Hé Barth, misschien een idee, om eindelijk vanwege zware, terechte kritiek, de politiek voorgoed te verlaten??!!

Over dat gore neoliberale beleid van de PvdA, zei ze nog, dat niemand voor de lol bezuinigt, dus moeten we bezuinigen op een eerlijke manier, zodat de verschillen (in inkomens) niet groter worden....... ha! ha! ha! ha! ha! ha! Jezus leef jij in het land van ooit, kuttekop? Kijk wat de PvdA de laatste 3 regeringsperiodes deed, niet anders dan bezuinigen, waar de laagstbetaalden in verhouding het zwaarst werden gepakt, evenredig gelijk aan het vergroten van de inkomensverschillen. Dit kan niet alleen dommigheid zijn, hier steekt zeker kwaadaardige volksverlakkerij achter, jezus wat een tyfustrut!!

Over de geestelijke gezondheidszorg wilde ze nog kwijt, dat daar veel gaat veranderen, de mensen gaan de instituties uit, de wijken in, maar dat gaat niet ten koste van de kwaliteit van de zorg, aldus de volksverlakker. Zoals met de eerdere bezuinigingen in de GGZ, de patiënten werden gepakt met een fikse eigen bijdrage, die zelfs na een verlaging van die bijdrage, nog veel te hoog is; de kwaliteit bleef misschien gewaarborgd, alleen verdwenen de patiënten uit het zicht van de hulpverleners, vies vuil teringwijf!!!

1 opmerking: