Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

vrijdag 30 augustus 2013

Melkert is terug, zandzakken voor de deur!

Gistermiddag bij BNR, PvdA's levende mislukking Melkert, die na een aantal, via de politiek verkregen baantjes, zijn ervaring en ingang bij de politiek, nu gebruikt om het bedrijfsleven en diezelfde politiek te voorzien van zijn 'adviezen', de plork is dus gewoon een ordinaire lobbyist, die desnoods zijn ziel verkoopt, voor macht, geld en invloed, gadver wat een griezel!

Melkert was in de studio om zijn 'licht' te laten schijnen over de burgeroorlog in Syrië. De illegale oorlog die tegen het Irak van Saddam Hoessein werd gevoerd, vond hij wel ok, al zegt hij dat niet letterlijk, nee, hij verpakte dat met de woorden, dat het bewind van Hoessein verschrikkelijk was, de mensenrechtenschendingen enz. Melkert, die onlangs nog een baantje in Irak vervulde, is bang dat dit land wordt meegesleept in de burgeroorlog die in Syrië gaande is...... Het is dat het zo triest is, anders zou je je doodlachen, alsof er in Irak niet een burgeroorlog gaande is. Volgens Melkert is pas onlangs het aantal bomaanslagen in Irak toegenomen, als hij andere media had gevolgd, dan de Nederlandse had hij geweten, dat er de laatste jaren een constante golf van bomaanslagen plaatsvond in Irak, met dank aan de door Nederland gesteunde illegale oorlog, die de VS daar in 2003 begon... Volgend jaar zijn er verkiezingen in Irak en hij vreest, dat door de situatie in Syrië, deze verkiezingen gewelddadig zullen verlopen, een herhaling: alsof er geen burgeroorlog bezig is, in het grootste deel van Irak en alsof de vorige verkiezingen vreedzaam verliepen.
Deze enorme, over een gigantische hondendrol getilde zak, werkte NB voor de VN, hoe is het in godsnaam mogelijk?!!
Hé Melkert ga lekker terug naar New York, rot ajb op, het grootste deel van Nederland kan jouw rotkop niet meer zien, laat staan je suffe gelul aanhoren!
En lobbyisten hebben we al helemaal niet nodig!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten