Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

zaterdag 24 augustus 2013

Werkloze 50 plussers met de juiste 'instelling' vinden wel werk.......

Bovenstaande uitspraak hoorde ik afgelopen donderdagavond in Nieuwsuur, deze werd gedaan door Johan van Os, vestigingsmanager bij uitzendbureau 'De Uitzendspecialist'. Bij Nieuwsuur is men er achter gekomen, dat veel werklozen geen werk kunnen vinden, maar de redactie vond wel een plork, die bovenstaande stelling aandurfde. Een gemotiveerde 50 plusser kan nog zeker 15 jaar werken. Zo werkloze 50 plusser, met een oneindig aantal sollicitaties achter de rug, die kan u in uw zak steken...... Zal wel weer een project van een politieke vriend van de één of andere partij zijn, benieuwd of deze onbeschofte hork subsidie vangt met zijn schunnige uitspraken. Ga maar na: meer dan 1 miljoen (werkelijke) werklozen, dus zonder gegoochel met cijfers en definities en nog geen 100.000 vacatures....... Het CBS zou volgens Nieuwsuur gemeld hebben, dat 45 plussers 'minder snel' aan een baan komen dan jongeren, dat duurt soms wel 2 tot 3 jaar...... ha! ha! ha! ha! Ja, als ze niet ouder zijn dan 47 en een dikke zak subsidie meekrijgen, anders kunnen ze het wel vergeten!

Ook jonge werklozen hoeven niet te wanhopen, in Woudrichem heeft men het project 'Behouden Vaart' in het leven geroepen, een project voor 60 jonge werklozen. Ene van Zenderen leidt het project, dat wordt gesubsidieerd door de Regionale Sociale Dienst, van Z. vertelde, dat er met dit project al 35 mensen aan een baan zijn geholpen, wat bij mij altijd de vraag oproept, of die jongeren niet zelfstandig, dus zonder subsidie, aan het werk waren gekomen.....

De Nieuwsuur redactie, met hun vervelende automatische LCD koelkast, die uit het decor opzwiept (ha! ha! ha!), staat pal achter het regeringsbeleid, althans iets anders kon je weer niet concluderen, als je de 'kritische' vragen hoorde die gesteld werden..... Ja hoor, het kabinet praat wel degelijk over investeringen en de werkloosheid, gaat u dus maar gerust verder slapen, niets aan de hand, behalve dan een recessie, die voor het gebied waar Nederland in ligt, volkomen uniek is en dus volkomen aan de VVD, PvdA en het CDA te danken is (ja, vergeet het CDA niet hè, een lekkere grote bek, maar zij hebben net zo hard de economie om zeep geholpen). De zelfgebreide rode flutlul Spekman, mocht met een ernstig gezicht, weer zijn lulpraatjes ophangen, vraag de lul eerst maar eens, naar al zijn mooie praatjes, die hij voor de laatste verkiezingen durfde te opperen, maar waar geen bliksem van terecht kwam, de enorme klootzak, hij verdedigt simpel weg een zwaar neoliberaal klotebeleid!!! PvdA slaapbol Asscher begon nog eens over alles wat zij 'wel niet doen' voor werklozen, zoals sollicitatietraining...... ha! ha! ha! ha! ha! Misschien moet deze neoliberale flapdrol werklozen leren hoe ze een werkgever onder bedreiging een baan kunnen afpersen, dat heeft op zeker meer succes, dan een sollicitatie! Natuurlijk begint deze neoliberaal niet over de zwaksten die het hardst worden gepakt, door zijn klotebeleid en dat van het kutkabinet waar hij deel van uitmaakt. De PvdA brengt met dit beleid mensen aan de bedelstaf!!

Nog steeds blij, dat u PvdA stemde???

Excuseer: godgloeiendegodverdomme!!!!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten