Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

donderdag 22 augustus 2013

Muzikaal recept voor de inname van paspoorten, behorend aan veroordeelde pedo's en voor het eindelijk totaal uitkleden van de topgraaiers uit de bouwmaffia, ook de gepensioneerden onder hen!

Een uiterst geneeskrachtig recept om je hersenen door te blazen en alle hersenspinsels, die daar je leven lang ingepompt zijn, met een flinke snelheid uit te flikkeren. Met een aantal sessies van de dr., zie je vanzelf dat jouw onvrede volkomen terecht is. Met de sessies van blogdokter P. Pisser, zie je de wereld heel anders en laat je je nooit meer koeioneren, door wie dan ook!

Voorgerecht van de dag: Manu met. 'De Vloek Op De Overvloed'' een keiharde aanklacht tegen de huidige maatschappij, van mensenhandel, tot alle leugens die de overheid, de bevolking dagelijks serveert. Je hoort de oude stoephoer Verdonk nog even vertellen dat het normaal is, om asielzoekers als misdadige elementen te behandelen. Flapdrol en kakzever Paul van Vliet, zingt nog een 'mooi' liedje, met een strekking, die hij zelf altijd genegeerd heeft, maar ja, je bent een griezel, of je........ Het is duidelijk geen vrolijk album, maar Manu legt de vinger wel op een aantal zwerende wonden, dit alles op een bed van krachtige muziek, schitterend!!! BRAP!!!! Wyclef Jean neemt de stok over en slaat ook nog even om zich heen, op het album 'Masquerade', W.J. gebruikt 'wat meer' humor, maar is ook behoorlijk kritisch,, al haalt hij het qua maatschappij kritiek, niet bij Manu, geeft niet, het album is prachtig!!! Tied veur Dread Zone! Met het album 'Sound', waanzinnig mooi getripte rockreggaefunk, moet ik nog zeggen dat dit goed is? nee hè? Ook Dread Zone! gebruikt zo af toe dikke kritiek op de huidige toestand in de wereld, ja, ja, je bent gelukkig niet alleen, als het gaat om een kritische blik en de wil om zaken voorgoed te veranderen! Zijne weledel en wel heel hoog doorgeblazen grootheid, Lucas Bravos Primeros bezocht pas mijn nederige stulp, om een paar albums, die hij ook de dr. deed toekomen, te bezorgen. De eerste door de dr. opgevoerd is: Gold Panda met 'Lucky Shiner', mensen je weet net wat je hoort, wat een talent die man, jezus op een bezopen paard (met een mijter op!), psychedelische shit met vele muzikale invloeden, op een geweldige manier geserveerd, ga er maar lekker voor zitten, of liggen!!! Het tweede album is 'Future Perfect' van Autolux, waanzinnig mensen, ik doe er even het zwijgen toe, later zal ik dit album wat meer ontleden, de woorden psychedelisch, experimenteel, folk, rock en zeer bijzonder werk, zullen dan vallen, maar nu ga ik echt ff genieten, ik raad jou hetzelfde aan!!!
Iets korter dan anders, maar het was wel weer een geweldige reis, of niet soms?!
Tot de volgende sessie, veel plezier!!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten