Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

zaterdag 31 augustus 2013

Teeven gaat weer eens ver buiten z'n gevangenis boekje

De Raad voor Strafrechtstoepassing en Jeugdbescherming (RSJ) zet grote vraagtekens bij het versoberde beleid, dat de Amsterdamse VVD boerenlul Teeven wil instellen in de gevangenissen, zo meldde het NOS Radio1 nieuws van 13.00 u. Teeven wil gevangenen 20 uur per dag in hun cel opsluiten, daar kan wat verlichting in aangebracht worden, door een beloningsbeleid, annex een soort strafpunten beleid. Zo krijg je volgens de Raad 'rood' achter je naam, als je weigert in een meerpersoonscel plaats te nemen, of als je kritiek hebt op de behandeling...... Ja ja, het moet godverdomme niet gekker worden, benieuwd wat internationale mensenrechtenorganisaties daarvan vinden. 'Groen' krijg je als je je nog voorbeeldiger gedraagt, dan het eerste beste 'beste jongetje van de klas', in de burgermaatschappij.

Het smerigste van deze maatregel is wel, dat het grootste deel van de gevangenen psychische problemen heeft, dat soort mensen 20 uur per dag 'achter de deur' houden, is vragen om heel grote problemen, ten eerste voor die gevangenen zelf, van wie de psychische klachten nog veel groter zullen worden, maar ook voor de gevangenbewaarders, die met die psychische problemen, van gevangenen om moeten gaan. Als je denkt, dat deze gevangenen makkelijk 'groen' achter hun naam kunnen krijgen, heb je: of niet meer dan 2 hersencellen, of je bent een smerige fascist*, of je bent zelf meer dan rijp voor de psychiater!

*Fascisten zijn overigens voor het overgrote deel psychopaten, die psychiatrisch behandeld zouden moeten worden (achter gesloten deuren).

Geen opmerkingen:

Een reactie posten