Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

woensdag 21 augustus 2013

Muzikaal recept voor het direct in vrijheid stellen van Bradley Manning, de klokkenluider is veroordeeld tot 35 jaar cel.......

Hier je regelmatig terugkerende geneeskrachtige recept in de levenslange sessie van dr. P. Pisser. Sessies ter bevrijding van je geest en voor het brengen van geluk in je leven.

Blogdokter Pisser heeft boven zijn hippie dracht, als kers op de taart z'n Zawinul petje op, dat beloofd minstens wat jazz, 'mmmmm, nice', zoals de live jazz aankondiger in de Fast Show pleegt te zeggen.
Eerste ingrediënt: Chick Corea met Return to Forever en het album 'Light As A Feather', een van de prachtige albums, van deze geweldige toetsenist en componist en zijn fabuleuze band, met o.a. de basgodgigant Stanley Clarke, de grootse jazz-zangeres Flora Purim en percussiegod Airto Moreira, prachtige (latin)jazzrock van topniveau!!! De dokter vervolgt met Hatfield and the North en hun gelijknamige eerste album uit 1974 (met bonus), Robert Wyatt is ook nog even te horen, op dit waanzinnig mooie album, jezus wat een band!!! Derde ingrediënt: David Byrne met het album 'Uh-Oh' uit 1992, een prachtig album waar o.a. Tom Zé aan meewerkte (percussie) en de fantastische trompettist Angel Fernandez, een vrolijk album, waar de energie van afspat, genieten piepels!!! Daar sluit het album 'Comes Alive' van Grupo Fantasma mooi op aan, al minstens zo energiek en aan enthousiasme ontbreekt het deze band ook al niet, opgenomen in redneck county Texas (ha! ha! ha! ha!), nog een laar jaar en dan is deze staat volledig Spaanssprekend, heerlijk! Geniet van deze latinblaasrock, jezus mensen, dit is ongeëvenaard goed!!! Vervolgens weer een rare sprong van die ouwe lul, de soundtrack van 'Blasters', een actiefilm, met als eerste nummer 'Elevation' van U2, een band waar de dr. net als ikzelf bepaald geen fan van zijn, buiten wat mij (AP) betreft een paar albums, dit nummer is wel mooi. Maar er staat een hoop ander leuks op dit album, zoals Bloodhound Gang, Fatboy Slim, Chemical Brothers (althans een remix door de Brothers van een Charlatans nummer), Apollo Four Fourty, KMFDM e.a. (Oasis natuurlijk gewoon overslaan). Trouwens als je dat met het eerste nummer ook doet, sluit het aardig aan op Fantasma. Het laatste album alweer, zusters en broeders, 'Ram DJ' van Baby Wayne, prachtige reggae van Jamaica toaster stylie, prachtig!!!
Nou, veel plezier verder, tot de volgende knotsgekke tocht!

Brap!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten