Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

donderdag 15 augustus 2013

Telegraaf bepaalt voor een flink deel het debat in Nederland

'De CPB-cijfers rechtvaardigen de zware bezuinigingen', was de stelling in Standpunt NL gistermiddag. In de tekst op de site stond o.a. te lezen, dat het CPB heeft berekend dat onze buurlanden Duitsland en Frankrijk (??) een groei van de economie laten zien, moeten wij het eerst doen met een begrotingstekort van 3,9%. Hoezo 'eerst doen', schijnt er achter de NCRV wolk een NCRV zon? Deze zin werd verder, vreemd genoeg, niet uitgelegd.

Suflul van den Berg had financieel 'journalist' Martin Visser van de Telegraaf in de studio. Natuurlijk staat deze pal achter de stelling, echte deskundigen 'weten', dat je eerst de economie kapot moet bezuinigen, voordat je weer zwarte cijfers te zien krijgt....... Al is deze flapdrol het aan het eind van dit programma wel eens met een inbeller, die met een praktijkvoorbeeld aangaf, hoe fout het beleid van Rutte 2 is...... ha! ha! ha! ha!
Het is overduidelijk, dat Rutte 2 ons alleen maar dieper in de stront werkt, dus voor zover de inhoud van dit programma.

Wat opvalt is dat Telegraaf medewerkers, naast het commerciële radiostation van de Telegraafgroep BNR, steeds vaker in de publieke media te horen zijn en dan heb ik het niet over WNL en PowNed, die ook duidelijk Telegraaf zendgemachtigden zijn, maar ook bij zendgemachtigden als de VPRO, de NOS, de VARA*, de NCRV en anderen (de Tros noem ik niet eens, dat is duidelijk een buitenechtelijk Telegrof kind). Wat is dit? Alsof er verder geen deskundigen zijn, of is men bang de Telegraaf tegen de haren in te strijken? Dat men daar bij de overheid bang voor is, werd meer dan duidelijk, toen de zendgemachtigden van de Telegraaf niet hoefden te verdwijnen, toen bleek dat zij te weinig leden hadden en hen een paar jaar respijt werd gegeven, een ronduit schandalige zaak!

Goed beschouwd bepaald de Telegraaf voor een groot deel het debat in Nederland.
Het zal de dames/heren in Hilversum waarschijnlijk ontschoten zijn, maar een goed debat in de media bereik je niet met het napraten van- en slijmen bij de neoliberale, egoïstische hufters van de Telegrof!!!

*Zo is Telegraaf parlementair commentator Paul Jansen, regelmatig te gast bij Pauw&Witteman.....

Geen opmerkingen:

Een reactie posten