Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

woensdag 28 augustus 2013

Muzikaal recept tegen een westers ingrijpen in Syrië en voor een totaal instorten van D66 hufter Pechtold, ook financieel, weet hij ook eens wat armoede is

Blogdokter P. Pisser heeft weer een editie aan zijn levenslange sessies toegevoegd, middels dit uiterst geneeskrachtige recept. Volg deze recepten en je zal na verloop van tijd zien, hoe zwaar je wordt besodemieterd door overheid, bedrijfsleven en de grote media organen. Zoals nu weer in het geval van Syrië. De VS heeft al maanden lang een grote vloot samengetrokken in de Perzische golf, dit om Iran aan te kunnen vallen. De VS heeft de voorzitter van de VN, Ban Ki-Moon onder druk gezet, zijn wapeninspecteurs terug te trekken uit Syrië, de VS heeft geen belang bij de waarheid rond de gifgas aanval, de VS wil oorlog met Syrië, zodat Iran automatisch ook in oorlog is met de VS, Iran heeft een militair bondgenootschap met Syrie....... Gelukkig heeft Ban Ki-Moon geen gehoor gegeven aan de oproep van de VS, wel stelt dit de beschietingen op de VN wapeninspecteurs, die de gifaanval van vorige week willen onderzoeken, in een verdacht daglicht...... Nogmaals volg de recepten van de dokter en de barrières (schellen) zullen voor je ogen verdwijnen, angst om je te verzetten, zal veranderen in de wil, om je eindelijk te verzetten, niet alleen tegen voorgaand voorbeeld, maar tegen de hele antidemocratische gang van zaken, of dat nu hier is, of in Frankrijk, of waar dan ook, maar ook tegen de hele 'ratrace' van meer en meer, het vernietigen van de aarde, het egoïsme en het totale gebrek aan echte solidariteit met de verworpenen op deze aarde!

De dokter is vandaag vooral gekleed in een gigantische geruite pet, wat dat betekend weet ik niet, maar ondanks gegrom over oorlogshitsers, was hij toch redelijk vrolijk, daar zal de dikke pretsigaret tussen zijn lippen, wel aan mee hebben geholpen.....
Als eerste vandaag het album 'War No War' een verzamelalbum met 'ondertitel' 'songs not bombs' een allegaar van muziek, met namen als: Adam Brodsky, Armand, Atilla the Stockbroker, Leon Rosselson, Kirk Kelly e.a. een mooi album, zeker in deze tijd, waar de oorlogshitsers weer de boventoon voeren! Tweede ingrediënt: 'Groove Family Syco' (dat 'Syco' zou zomaar over de westerse regeringen kunnen gaan, die staan te springen, om op dubieuze gronden een oorlog te beginnen), een album van Infectious Grooves, uiterst humoristische, maar professioneel gemaakte metalfunk, schitterend!!! Let vooral op de bassist, jezus wat is die goed en snel!!! LadyGo! Diva met 'Sploiiing!' neemt over, de hoes belooft jammer genoeg meer lol, dan het album bevat, maar er staan zeker een flink aantal mooie nummers op dit album! Voor de arachnafoben onder ons, het album 'Spiders' van Space, psychedelische poprock (met hier aan daar funk ondertoon), humoristisch en virtuoos, mooi!!! Er was hier en daar al wat funk te horen, daar doet Royal Crescent Mob nog een schep bovenop met 'Good Lucky Killer', humoristische speedfunk, van hóóóóóóg niveau, genieten piepels en uiterst geneeskrachtig, zoals de volgers van dokter Pisser weten. Funk, metal, speed? Fishbone met 'Give A Monkey A Brain...', ik hoef toch zeker niet te zeggen, dat dit waanzinnig sterke muziek is? Luister en huiver!! (en let op de teksten!)
Dat was het voor vandaag, veel plezier en als je de kans hebt je uit te spreken tegen een grootschalige aanval op Syrië, doe dat dan ajb!
Veel plezier!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten