Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

maandag 12 augustus 2013

Religieuzen mogen anti-homo zijn en voetbal is geen sport voor homo's

Vorige week schreef ik al over alle 'vip's' die ineens uit de discriminatie kast komen, nadat de enorme, tot leven gekomen kattendrol* van der Gijp in Voetbal International (de naam van dat programma alleen al... ha! ha! ha!) stelde dat homo's niet kunnen voetballen en beter in de kapsalon kunnen gaan werken. Deze 'vip's' zijn het roerend eens met deze suffe hufter en kraaien 'm in koor na, zo ook Marianne Zwagerman en Joost Niemöller, vorige week woensdag in het Media Forum van de NCRV, op Radio1 na 12.30 u.

Flapdrol Niemöller moest daar nog even aan toevoegen, dat religieuzen anti-homo mogen zijn, zoals de paus die tegen homo's was en eigenlijk nog is. Dat de vorige paus daarmee de haat tegen homo's verder aanwakkerde en nog meer vogelvrij verklaarde, dan dat ze al waren in katholieke landen als de Filipijnen en dat soort landen in Zuid- en Midden-Amerika en Afrika, ach, religieus, dus wat maakt 't uit, zelfs al daardoor homo's worden vermoord........ Nog een 'mooi' voorbeeld: de religieuze fanatici van de islam, die lusten homo's ook rauw en dat mogen ze van Niemöller!!!

Joost Niemöller wordt neergezet als links verslaggever van de Dagelijkse Standaard, de lul die beweert, dat gekleurde mensen nu eenmaal meer bij misdaad betrokken zijn...... Daar vergat deze 'journalist' van de koude grond even, dat bewoners van achterstandswijken, altijd meer betrokken zijn bij misdaad en dat misdaad op hoger niveau veel moeilijker te vervolgen is door politie en andere diensten, zoals de belastingdienst in geval van de jaarlijkse belastingontduiking ter waarde van 20 miljard, misdaden op 'hoger niveau' worden nu eenmaal beter (professioneler) verborgen.... Maar je bent dus links, als je dit soort onzin prietpraat, van fascistisch Wilders gehalte, laat horen of zien.....

*Met excuus aan de kattengemeenschap.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten