Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

donderdag 7 november 2013

Helma Lodders is dierenactivisten spuugzat

Hare VVD kwaadaardigheid Lodders liet vanmorgen weer eens weten, dat dierenactivisten veel te ver gaan in ons land, daar durft ze zelfs Wakker Dier voor aan te wijzen. Lodders, u weet wel hetzelfde tyfuswijf, dat de EU natuurbeschermingsregels in 2010 veel te ver vond gaan, en een 'meldlijn' opende, 2010 de tijd dus, dat CDA paardenbeffer Bleker de natuur hier te grabbel gooide, na eerst zijn eigen zakken te hebben gevuld, met natuurbeschermingssubsidies.........

Van het woord 'plofkip' krijgt Lodders al rode vlekken, die naam is vuil. Nederland voldoet 'aan de hoogste eisen' als het gaat om voedselveiligheid, dierenwelzijn en milieu........ ha! ha! ha! ha! Dat moet je aan de mensen vertellen, die een familielid zijn verloren door het verorberen van rotzooi, of dat nu in vlees of zuivel zat. Of het feit dat dieren nog steeds veel te veel antibiotica krijgen. Of vertel het de 'kippen' die in een week of 6 worden groot en doodgemarteld. Of aan de omwonenden van 'Q-koorts boerderijen', die daaraan overleden (minstens 24 stuks), of die hun leven lang, deze ziekte onder de leden zullen houden (terwijl het kabinet Rutte 2 hen weigert een schadevergoeding te geven, ondanks de zeer kwalijke rol van de toenmalige ministers Verburg en Klink). Of de bewoners die bij verkeerd staande wind, dagenlang deuren en ramen gesloten moeten houden vanwege de stank van intensieve martelmegastallen, die in hun buurt zijn gevestigd.

Om over de schade voor het milieu door vleeseten nog maar te zwijgen (wat ik natuurlijk niet doe): -het kappen van oerwouden, voor het verbouwen van veevoer (dat vaak ook nog ten koste gaat, van de plaatselijke voedselvoorziening), -het vervoer van het veevoer hier naar toe, -het gesleep met dieren door Europa (vanwege het wegbezuinigen van inspecties, loopt daar vaak genoeg het bloed uit de vrachtwagens en bij aankomst is vaak 10% van de dieren gruwelijk overleden, heel diervriendelijk!), -de eerder genoemde stank waar omwonenden last hebben, geeft bovendien aan, dat er nog ontzettend veel ammoniak en andere troep in de lucht komt, enz enz.... Ach allemaal feiten, die Lodders gewoon buiten beschouwing laat........

Dat wij de 2de voedselexporteur van de wereld zijn, vindt Lodders geweldig, alsof het normaal is, dat in dit kleine land jaarlijks 500 miljoen dieren worden gehouden...... (wat nu vol = vol?) De discussie moet gevoerd worden over feiten en ratio, niet over emoties aldus het VVD leeghoofd Lodders. Deze enorme hufter wil (nog) minder regels en de bedrijven moeten ongehinderd door kunnen groeien.

Het is duidelijk: Lodders lijdt duidelijk aan de gekkekoeienziekte en is een enorme plofkip, ik stel dan ook voor, om haar maar eens een paar jaar op te sluiten in een bomvolle megastal!
Jezus wat een kutwijf!!!!!!!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten