Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

dinsdag 6 mei 2014

Muzikaal recept voor een verhoging van het minimumloon en dan wel voor alle leeftijden, weg met het minimumjeugdloon, dat is een slavenloon

Geniet zoveel mogelijk van de uiterst geneeskrachtige recepten van blogdruïde en muziekdokter de luxe. P. Pisser. Met zijn sessies, die geheel gratis zijn, waar geen dierproeven voor worden genomen, die je zonder probleem naast andere medicijnen kan gebruiken, probeert dr. P de geest van de luisteraars te verruimen, zodat deze geestverruimden kunnen zien, hoe onze wereld door een relatief klein deel geteisem naar de haaien wordt geholpen (excuus aan de haaien). Dat is dan ook de enige bijwerking, maar dat kan je onmogelijk een negatieve bijwerking noemen, een verruimde geest! Help de dr. mee in zijn streven naar een betere wereld, en voel je alvast zoveel mogelijk vrolijk en goed bij de geneeskrachtige muziek van onze dr.

Njoemeróóó oenóóó: Eddy Orini en 'Divine Mustache' (kan het zo snel niet vinden, dus zelf ff zoeken...) een tenenkrommende titel voor een eerbetoon aan Dalí, ondertitel 'Musical tribute to the genius of Salvador Dali'. Verder is het een schitterend album, Residents 'achtige' muziek, inderdaad surrealistisch, of zoals ik het meestal noem, psychedelische muziek, prachtig!!! Over de Residents gesproken: hier uit het prachtige compilatie kwartet 'OUR TIRED, OUR POOR, OUR HUDDLED MASSES', het eerste deel: 'Washington' (moeilijk te vinden, via de link kom je op 'Jambalaya' aan de rechterkant zie je 51 nummers van de Residents, met een deel van het bedoelde deel), krankzinnig mooie alternatieve rock pop met vaudeville trekken, schitterende absurde teksten, vaak vol maatschappijkritiek, maar Jezus wat is dit mooi, geluidslandschappen op uiterst psychedelische manier gebracht, genieten!!!!! Zag afgelopen zaterdag een concert van de band in Den Haag, jezus mensen wat was dit goed, Lucos Bravos Primeros was mee, en hij belooft binnenkort een recensie met foto's. Door met Damon Edge (Thomas Wisse), de inmiddels, veel te vroeg overleden toetsenist, componist van Chrome, hier met het album 'Allience' (zelfde verhaal veel muziek en een deel van het album), Jezus mensen, industrieel zoals het bedoeld was, uiterst psychedelisch, groots!!!!! Nog meer psychedelica nu van de legendarische formatie Faithless het album 'Outrospective' en de opnieuw gemixte uitgaven van 'God Is A DJ' (Via de link zie je rechts op de YouTube pagina, een flink aantal remixes, trouwens beetje dubieus dat 'god', al is het beter, dan de zogenaamde echte god.........), maar Jezus mensen (om in stijl te blijven) wat is dit godvergeten goed!!!!! 'Not Enuff Love' de deels mooie Argent cover, speciaal voor alle daklozen en de velen, die door het meer dan asociale afbraakbeleid van Rutte2, met steun van de 'oppositiepartijen' D666, 'ChristenUnie' en SGP, nog dakloos zullen worden..... Het volgende ingrediënt: The Chemical Brothers en 'Further', grootse psychedelische elktro van topniveau!!!!! Een mooier slot is bijna niet te bedenken: Orbital met 'The Brown Album' met dezelfde kwalificaties als de chemische broers, uiterst sterk, pas op voor een o.d.!!!!!
Tot de volgende sessie en veel plezier!

BRAPZAPPERDIEBRIPBROPBRAP!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten