Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

donderdag 1 mei 2014

Paul Tang, Hollands PvdA glorie gaat naar Brussel........ AUW!!!

PvdA volksverlakker Paul Tang was gistermorgen te gast bij BNR, daar hij lijsttrekker is voor de EU verkiezingen. Over het onzalige PvdA voorstel, landen te binden aan een maximale werkloosheid van 5%, zei Tang, dat 'we weliswaar solidariteit betrachten in de EU, maar als landen te weinig doen, moet er geen hulp meer worden gegeven aan die landen...' ha! ha! ha! ha! ha! Een herhaling van zetten, zoals bij de 3% begrotingstekort EU regel. Als er één land lamlendig is wat betreft de werkloosheid, is het Nederland wel, sterker: het beleid van PvdA en VVD heeft de werkloosheid tot recordhoogte opgevoerd, zonder gegoochel met cijfers zelfs ver boven de 1 miljoen!!! Met andere woorden, de EU zou wel gek zijn, nog geld in Nederlandse werkloosheidsbestrijding te steken. Er zijn door CDA nitwit Sterk al kapitalen over de balk gesmeten, met achterlijke plannetjes en leugenachtige praatjes, een 'taskforce' en werkloosheidsambassadeur, die allen aangetoond niet werkten!!! Als ik het goed heb begrepen, heeft de EU voor bestrijding van de jeugdwerkloosheid, de helft van 1,4 miljard euro aan Nederland betaald...... Waar is die grote bak geld in godsnaam in gestoken???

Over de 'hervormingen' van de bankensector antwoordde Tang, op de vraag of de Nederlandse belastingbetaler nooit weer banken zal hoeven redden, dat dit inderdaad de bedoeling is...... ha! ha! ha! ha! ha! De oplichter, in feite stelt hij met dit antwoord, dat hij dat niet kan beloven....... Eerder in het gesprek zei Tang al, dat de buffer van 4% die Dijsselbloem voor de banken wil, voldoende is..... ha! ha! ha! ha! ha! ha! Met een trots stemmetje zei Tang, dat dit aanmerkelijk meer is, dan wat de EU wil, dat is namelijk 3%.... ha! ha! ha! ha! ha! Echte deskundigen stellen, dat een buffer van 25% nog te weinig is, om een volgende bankencrisis aan te kunnen!!!

'Markt, munt en mens ' is het huidige credo van de PvdA voor de EU verkiezingen, waarbij de mens voorop staat, vandaar dat de mens als laatste wordt genoemd...... ha! ha! ha! ha! Dijsselbloem weet wel beter, voor hem staat de munt, de euro voorop, deze munt moet vooral nog sterker gemaakt worden, kan de werkloosheid nog verder oplopen! Bovendien, als de euro wil overleven, zal de EU een politieke eenheid moeten worden, dat was ook de opzet bij de invoering van deze klotemunt!!!

Tot slot kwam de arbeidsmarkt weer ter sprake, de bestrijding van de jeugdwerkloosheid en die voor 55+ staan voorop voor de PvdA, aldus Tang....... ha! ha! ha! ha! ha! Ja, dat hebben we gezien, sinds de PvdA weer meedoet in de regering (overigens ook in vorige regeringen), vandaar dat de werkloosheid hier veel hoger is, dan in ons omringende landen*....... Natuurlijk had Tang weer een mooi praatje over gelijkberechtiging van Oost-Europese werknemers t.o.v. Nederlandse werknemers, een terugkerend fenomeen, waar vervolgens niets mee gebeurt........... Maar ja, hij mag in Brussel gaan spelen, tegen een giga vergoeding, dus moet hij dit lulpraatje nog eens te berde brengen, jezus wat een flapdrol!!! Het ging zover, dat hij durfde te stellen, dat 'het spel' op dit gebied goed is, maar dat de spelregels niet worden gevolgd..... ha! ha! ha! ha! Hé Tang, het is je natuurlijk niet opgevallen, maar tijdens het spel worden de regels jaarlijks aangepast, met trucs......... Tegen de tijd, dat de Oost-Europese werknemers hetzelfde behandeld zullen worden, als hun Nederlandse collega's, hebben die Nederlandse collega's een fikse loonsverlaging achter de kiezen. Dat is minder moeilijk dan u denkt, je stelt de werknemers voor het dilemma, of blijven werken tegen een veel lager inkomen, of op straat, waar de uitkeringen terug worden gebracht tot een absoluut onvoldoende niveau....... Een handelswijze, de werknemers die keus voorleggen, die nu al voorkomt! Bovendien is 'het spel' zo ingericht, met de Bolkestein richtlijn, dat vakmensen uit Oost-Europa, met jaren ervaring, tegen het minimumloon mogen werken, lekkere gelijkberechtiging!!!

U weet het, als u niet verder belazerd wilt worden, moet u bij de EU verkiezingen niet stemmen op de PvdA, VVD, CDA, D666, 'ChristenUnie' en SGP! (de PVV noem ik niet, vanzelfsprekend moet u nooit op fascisten stemmen!).

*Randstad, de koppelbaas en uitbuiter van werknemers, maakte gisteren de cijfers bekend, buiten Nederland is enige verbetering te zien, nogmaals buiten Nederland, hier is daar nog niets van te merken, met dank aan het waardeloze afbraakbeleid van de VVD, de PvdA, D666, 'ChristenUnie' en SGP!!!

Nog even over BNR: Slijmkwijl van Liempt is met vakantie en Rens de Jong neemt waar, jezus wat een verademing, geen geslijm uit de speakers. Ondanks dat de Jong een rechtse bal is, is het een goede en echt scherpe interviewer! Tijd voor een wisseling van plek!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten