Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

vrijdag 7 november 2014

BAM wel winst, toch 650 mensen op straat.......

De winst van BAM viel nog al tegen, dus sprak bestuursvoorzitter Rob van Wingerden gistermorgen op Radio1. De marges staan onder druk, dus is het logisch dat BAM 650 mensen op straat schopt, die het straks voor een fiks deel kan contracteren als zzp loonslaven..... Trouwens heeft die 'druk op de marges' niet van alles te maken met bijzonder foute topmensen, met dito salaris, als van Wingerden zelf, die veel te goedkoop hebben aanbesteed, of zo hebben lopen kloten, dat ze in het buitenland megaclaims aan hun broek kregen, die nu zo langzamerhand worden afbetaald?? Natuurlijk gaat er bij de top praktisch niemand uit, laat staan dat men een fiks deel, van de veel te hoge inkomsten inlevert..... Trouwens wanneer denken bedrijven als BAM, eindelijk de vele miljarden terug te betalen, die ze van de overheid en de burgers hebben gestolen??????!!!!

Ik geloof dat het van Oosten was, de presentator van het Radio1-Journaal, die veel te weinig kritische vragen stelde (zoals gewoonlijk) en van Wingerden zelfs de kans gaf, om met de vinger naar de overheid te wijzen, hij 'vroeg' of BAM niet veel te weinig opdrachten van de overheid krijgt..... Nou dat kan je wel zeggen, al valt het bij de infra 'wel mee, aldus van Wingerden...' ha! ha! ha! ha! Ja, dat ook dat kan je wel zeggen, sinds Rutte2 zit, heeft hare VVD kwaadaardigheid Schultz van Haegen alleen aan asfalt al meer dan 12 miljard uitgegeven!!!!!!

Overigens maakte Ballast Nedam eerder bekend 200 mensen te ontslaan, dit ook vanwege de tegenvallende marges, lees: grote boetes en daarnaast projecten, die na aftrek van misdadig gedrag, ineens een stuk duurder blijken te zijn...........

Voor meer berichten over BAM en Ballast Nedam, klik op die  afkorting of naam, onder dit bericht.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten