Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

vrijdag 22 juni 2012

Boekestijn staat alweer voor lul

Vanmorgen op Radio1 (na 10.00u.) te gast de lachende holle VVD luldoos Boekestijn en wetenschapper Wubbo Ockels. Een verademing te horen, hoe een kundig wetenschapper met grote precisie het 'gedachtegoed' van Boekestijn (zo noemt hij zijn stinkende flut gedachten), keer op keer doorprikt en Boekestijn als een volledige idiote klootzak neerzet (wat hij ook is).
Genieten mensen, als het u lukt dit nu na te luisteren, anders even wachten tot de zwaar geldverslindende sportprogrammering van de NOS is afgelopen (nog een week of 7).

Het is mij overigens al vaker opgevallen, dat Boekestijn één kundigheid bezit: als hij voor lul staat, lult en lacht hij gewoon door, alsof er niets aan de hand is (waarmee hij zich nog belachelijker maakt).

Ockels presenteerde tevens het vliegersysteem, dat is bedacht om stroom op te wekken, in gebieden waar geen energie infrastructuur voorhanden is. Met prima en duidelijke uitleg van Ockels, vraagt de 'presentatrice' aan het eind van deze uitleg: "wat hebben we er aan?"
Dat is toch godverdomme ongelofelijk!
Ontslaan op staande voet, deze nitwit-trut, die niet eens kan luisteren en zich duidelijk niet heeft voorbereid.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten