Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

vrijdag 8 juni 2012

Spaanse fraude gedekt door het Nederlandse OM

De Spaanse zakenman Fransisco Correa staat in Spanje al een paar jaar terecht vanwege een grote fraudezaak, waarbij de Partido Popular (rechts-conservatieve Franco partij), zusterpartij van het CDA, nauw betrokken is. Al van voor 2010 traineert Nederland verzoeken van Spanje om Antilliaanse bankrekeningnummers te overleggen, in 2010 deed een Spaanse onderzoeksrechter een tweede verzoek, waarop Nederland nog steeds niet reageert. Terwijl zelfs Zwitserland en het eiland Man wel de gevraagde gegevens overlegden.

Leuk hè, in 2011 ging op de Antillen een andere belastingwetgeving van start, waardoor ook witte Nederlandse belastingontduikers gepakt konden worden. Dat gebeurde niet, in een een-tweetje hielp zijne VVD kwaadaardigheid Kamp, de overrijke Nederlanders hun geld weg te sluizen, nu is er een belastingregime van 12% ingesteld..... Waarschijnlijk is bij dat een-tweetje de administratie van de banken door de shredder gegaan, want de door het fout gestrikte CDA varken de Jager beloofde miljoenen (dat moeten miljarden zijn), van die belastingontduikers, is sindsdien niets meer vernomen.
Daarnaast heeft het CDA er geen belang bij de fascistische Spaanse zusterpartij in de wielen te rijden, laat staan de Europese partij van deze 2, de EVP in een nog kwader daglicht te stellen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten