Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

dinsdag 12 juni 2012

Post NL, nu nog minder bezorging

Van de Groningse CDA paardenbeffer Bleker mocht Post NL de maandag als postbezorgdag laten vallen. Intussen is Post NL niet alleen een 'online winkel', maar ook een uitgeverij, van zeer dubieus allooi (of is dat al veel langer, maar mij niet opgevallen). In hun nieuwste sufferdje, zomer 2012, maakt Post NL bekend, dat men vooral gaat inzetten op de postbezorging van dinsdag, donderdag en zaterdag.
Ongekend en een zwaar onbeschofte gang van zaken, zonder enig overleg wordt de post het kind van de rekening, net als de postbodes. Privatisering van de post heeft ons tot nu toe verdwenen postkantoren opgeleverd, verdwenen brievenbussen, verdwenen postbodes, dure postzegels, de maandag weg als bezorgdag, waar nu dus de woensdag en vrijdag aan toegevoegd worden. Echt een waanzinnig succes!

Hier een link naar de column van Henk Spaan in 'Goedemorgen NL' van 7 juni jl., even doorschuiven naar 44.50 min.:
http://player.omroep.nl/?aflID=14290049

In het post sufferdje natuurlijk weer ronselpogingen voor loonslaven, zie de link naar het eerste bericht van Azijnpisser hieronder:

http://deazijnpisser.blogspot.nl/2011/12/post-nl.html
http://deazijnpisser.blogspot.nl/2012/03/de-heilzame-marktwerking-en-de.html

Vergeet bij dit alles niet, dat het praatje dat de post vanwege internet op haar laatste benen loopt, een dikke leugen is.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten