Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

dinsdag 12 juni 2012

Koppejan krijgt mes in de rug

Echt christelijk, als beloning voor zijn terechte bezwaar tegen de CDA samenwerking met de fascisten van de PVV,  werd het Zeeuwse Kamerlid Koppejan op nummer 19 van de kieslijst gezet. Het verzet van Koppejan tegen de samenwerking met de PVV, wordt nu breedgedragen binnen het CDA als een juiste keus gezien, sterker nog de 'nieuwe koers' van het CDA is voor een deel op zijn voorstellen van een jaar geleden, gestoeld. De Volendamse palingtrut Mona Keijzer, die samenwerking met de PVV niet uitsluit, staat op nummer 2, op nummer 14 een Limburger, die samenwerkte met de PVV en waar lijsttrekker van Haersma Buma staat, als het om de PVV gaat, is intussen meer dan bekend. Natuurlijk pikt Koppejan deze schoffering niet, maar zoals hier al vaker gesteld, de zogenaamde nieuwe koers van het CDA is alles behalve nieuw, de laatste zet om Koppejan zo laag te zetten, is daar nog eens een bevestiging van.

Sytze Faber, het holle denkvat van het CDA zei voor Radio1, dat de keus om Koppejan op nr. 19 te zetten, geen afstraffing is, voor zijn gedrag de laatste 2 jaar. Zo noemt deze zak de Kamerleden Koopmans, Ormel en Omtzigt als identieke gevallen, alsof dit trio niet ontzettend uitblinkt in disfunctioneren en onzin gelul. Ook Verhagen, Bleker en Atsma, u weet wel de aso's die het milieu (zowel het sociale als natuurlijke milieu) en het CDA zware klappen hebben gegeven, worden door Faber genoemd, alsof deze figuren totaal onomstreden zijn, te gek voor woorden!
Faber besloot zijn praatje met het nog even fijntjes wijzen op het standpunt van Koppejan inzake de Hedwigepolder, daarmee zijn eerdere woorden logenstraffend. Als er één Kamerlid was, die zich nog met enig argument tegen deze deal met België kon verzetten, was het Koppejan wel, de afgevaardigde voor Zeeland.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten