Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

donderdag 21 juni 2012

Kamp verdeelt en probeert te heersen: leefgedrag

VVD Obersturmbannführer Kamp vindt de verdeeldheid op de werkvloer maar matig. Uit een onderzoek bleek, dat maar een beperkt aantal werknemers zich ergert aan het ongezonde leefgedrag van hun collega's. Dat kan beter, zal de rechts-conservatieve hufter gedacht hebben, dus vindt hij het de normaalste zaak van de wereld, dat werkgevers hun personeel aanspreken op obesitas of roken. Allicht dat kontenlikker werknemers, die graag een wit voetje halen bij de baas, dan stelling nemen tegen collega's, die dat ongezonde leefgedrag vertonen.

Kamp heeft het natuurlijk niet over werknemers die in grote steden wonen, waar de luchtvervuiling zo groot is, dat dit zo'n 18.000 vroegtijdige doden veroorzaakt, naast de vele luchtwegklachten. Hoe zit dat trouwens met beroepschauffeurs Kamp? Uit onderzoek bleek onlangs, dat deze groep werknemers, die al grotere risico's lopen door de luchtvervuiling, die zij dagelijks over zich heen krijgen, door dieseluitlaatgassen een veel grotere kans hebben op het krijgen van longkanker, of tumoren in de blaas, dan tot nu toe werd aangenomen.


Een schrale troost voor werknemers, die door deze houding van Kamp, weer geschoffeerd worden: deze hufter zou het nog geen dag uithouden in een normale baan.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten