Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

donderdag 7 juni 2012

Crisis? Niet voor NOS studio kotszomer

Alsof er geen crisis is, geeft de NOS een kapitaal uit aan het EK voetbal, de Olympische Spelen, de Tour de France en een hier en daar verdwaalde tenniswedstrijd. Hoeveel zijn de kosten voor de belastingbetaler? Dat zegt de NOS niet, net als de kosten van het megalomane decor, voor het Journaal en Nieuwsuur, weigert de NOS openbaarheid te geven*. Elke dag wordt er op Radio1 tien minuten ingeruimd voor commentaar van luisteraars, op deze achterlijke aandacht voor sport, een woordvoerder van de NOS kondigde dit smalend aan. De presentatie vanuit de studio van Radio1, zal door duo presentatoren gebeuren, het geld voor de NOS kan niet op! Er wordt beloofd, dat er ook aandacht voor echt nieuws zal zijn, morgen begint de eerste wedstrijd en de normale presentatie op Radio1 en tv staat nu al vol met voorbeschouwingen, u weet wel oeverloos geouwehoer over wel of niet winnen van wedstrijden door Nederland(ers). Studio Sportzomer bericht alleen nog over voetbal en andere sporten.....

De infantiele presentator van de Nieuwsquiz (Radio1 rond 12.50u.)  kondigde aan, dat vanaf deze week deze belachelijke quiz de hele week zal plaatsvinden, maar nu ook met sportvragen. Deze christelijke leugenaar van de NCRV, denkt echt dat zijn luisteraars imbeciel zijn (en dat zal in veel gevallen wel kloppen), echter de oplettende luisteraar weet, dat er elke dag sportvragen in zijn quiz zitten verwerkt. Zeg Jurgen, luister Jurgen, jij moet zo snel mogelijk met pré prepensioen Jurgen, en nooit meer je kop in een studio laten zien Jurgen, wij zijn jou gestuntel en geslijm meer dan zat Jurgen, oprotten Jurgen!!!!
 
Het grote leeghoofd en zich journalist noemende Bert van der Veer, die dit feit noemde (4 juni jl. Radio1, na 12.30u.), is tegen verruiming van de 'WOB' regels, die zou de NOS kunnen dwingen openheid van zaken als deze te geven, deze 'journalist' is tegen meer openheid, ha! ha! ha! ha!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten