Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

zaterdag 16 juni 2012

Bouwmaffia wil utibreiding van misdadig werkterrein

Een woordvoerder van bouwmaffialid VolkerWessels, ene van Aars, pleitte vanmiddag, bij BNR voor uitbreiding van de werkzaamheden, die bouwers plegen te doen. Van Aars wil dat de bedrijven na de bouw van huizen, het onderhoud en eventueel exploitatie in eigen hand nemen.

Met veel 'stukjes' doorspekt, legt deze hufter uit, hoe de bouwmaffia haar prijzen torenhoog wil houden. De lul heeft het over concurrentie op prijs en kwaliteit, die zal zorgen voor 'aanvaardbare prijzen' en goede kwaliteit. Nou dat hebben we gemerkt van Aars, deuren sluiten binnen een jaar na oplevering niet meer, de balkons donderen van de nieuwbouw af, bij een beetje wind moeten de 'geweldig mooie' kantorentorens afgezet worden, vanwege losrakende geveldelen en opgeleverde winkelcentra zakken langzaam weg in de bodem.

Van Aars had het over beheer en onderhoud van 10, 20 jaar of meer en mocht e.e.a. financieel niet goed uitpakken, laten we zo'n bouwer op kosten van de belastingbetaler failliet gaan, waarna het bedrijf als een feniks uit de as, met een nieuwe naam kan doorgaan met de smerige zaken......

Geen opmerkingen:

Een reactie posten