Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

woensdag 20 juni 2012

Schippers en Barth helpen de psychiatrie naar de kloten

VVD stoephoer Schippers vindt dat er te veel bedden zijn in de psychiatrie. Ze wil dat de hulp zoveel mogelijk thuis wordt gegeven. Het tyfuswijf, dat geen andere kennis van de gezondheidszorg heeft, dan dat deze duur is, plus wat gelobby voor farmaceuten, zorgverzekeraars en fabrikanten van medische apparatuur, vergeet voor het gemak even, dat de thuiszorg mede door haar beleid, zo ongeveer totaal is uitgekleed. Bovendien hebben de grote steden, de laatste 15 jaar veel overlast veroorzakende daklozen, die veelal aan een psychiatrische aandoening lijden, in de psychiatrie gestopt. De politie staat al te springen van puur plezier, psychiatrisch patiënten op straat, daar zal het op neerkomen en dat zal, naast een groot aantal incidenten, het gevoel van onveiligheid alleen maar vergroten. Laat de totaal disfunctionerende en demissionaire VVD brabbelaar en minister van Veiligheid en Justitie Opstelten, nu juist dat gevoel belangrijker vinden dan echte onveiligheid.....

Het opgekalefaterde PvdA lijk Barth, heeft meegewerkt aan de plannen van Schippers. Barth is voorzitter van GGZ Nederland, niet dat ze daar ook maar iets mee heeft, ze studeerde lekker lang politicologie, werd in 1986 partij lid, om dat vanaf 1990 even op te zeggen tot 1997, omdat ze 'parlementair verslaggever' was van Trouw. Nu dus alweer vanaf 2008 een lekker dik betaald politiek baantje bij GGZ Nederland. Ze is zo thuis in de GGZ, dat ze denkt, dat psychiatrisch patiënten dag en nacht in bed liggen, ha! ha! ha! Vorig jaar nog werd Barth geschoffeerd door Schippers, met de eigen bijdrage voor GGZ patiënten, maar sindsdien zijn de vriendschappelijke betrekkingen flink aangehaald.
Deze nitwit denkt echt, dat de maatregelen van Schippers 1 miljard zullen opleveren, terwijl echte deskundigen allang weten, dat deze maatregel de maatschappij veel meer gaat kosten, dan opleveren.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten