Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

vrijdag 29 juni 2012

Standrechtelijke executies met Drones: hoe kweek je terroristen?

Standrechtelijke executies met Drones (onbemande vliegtuigen), door de VS in Pakistan, Afghanistan, Jemen en Somalië, zijn bijna een dagelijkse gang van zaken. Bij deze executies ook veel 'collateral damage' in de vorm van onschuldigen, waaronder vrouwen en kinderen.
Op 7 juni jl. werd Ivo Daalder 'geïnterviewd' in Nieuwsuur. Deze VS burger van Nederlandse komaf, is VS ambassadeur bij de NAVO. Deze hufter, kon zonder enige tegenwerping van belang, deze illegale acties, of zeg maar gewoon moorden, goedpraten.
Maar we moeten natuurlijk niet vergeten, dat het militair-industrieel-complex op voldoende toeren moet blijven draaien, dus terroristen kweken is een zaak van levensbelang, voor het geteisem in dat complex (waar ook politici op de loonlijst staan).

De VS maakt zich in deze schuldig aan terrorisme en dat voor een 'land' dat als enige ooit, al eens is  veroordeeld voor het plegen van terrorisme....

Hier een link naar een bericht van 27 november 2011:
http://deazijnpisser.blogspot.nl/2011/11/propaganda-voor-de-navo-inzake-pakistan.html

Zie ook een uitgebreid artikel over deze vuile VS zaak, van Onjo, 27 juni jl.:
http://www.onjo.nl/Item.2569.0.html?&no_cache=1&tx_ttnews[tt_news]=66803&ns_service=mail&ns_robot=partner-webpower&ns_mail_uid=721417&ns_mail_job=15695&ns_campaign=Onjo&category=onjo&po_source=email&ns_source=email&ns_mchannel=nieuws_informatie&ns_linkname=-&thema=nieuwsenactualiteiten&ns_webdir=onjo (een wel erg lange link, jezus christus!)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten