Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

woensdag 13 juni 2012

Schippers liegt de ogen uit haar kop

VVD stoephoer Schippers liet vanmorgen op BNR haar vunzige gedachten aangaande de zorg, de vrije loop. Welgestelden betalen veel meer aan de zorg dan de rest van de bevolking, doordat een deel van het zorgpakket inkomensafhankelijk is. De smerige leugenaar, als je het percentage, dat iemand betaald over zijn inkomen vergelijkt, zie je dat de grote onderlaag aanmerkelijk meer betaald, een kwart van € 1.000,-- is weliswaar minder dan een kwart van €10.000,--, maar de laatste houdt wel € 7.500,-- over i.p.v. € 750,--!!!! Ze wil het solidariteitsprincipe overeind houden in Nederland, maar uit het voorgaande blijkt al wat een onzin dat is. Hare kwaadaardigheid zegt niet een zorgsysteem als in de VS na te jagen, maar doet intussen niet anders dan het tegenovergestelde. Ook ouderen nog behandelen tegen bijvoorbeeld kanker, wil ze beperken, met de dooddoener, dat het gaat om kwaliteit van leven, hoe is het godverdomme mogelijk! Rollators vergelijkt ze met fietsen, dus die kan iedereen kopen, even 'vergetend' dat heel veel ouderen al beknibbelen op het eten, daar ze niet weten hoe ze met het weinige inkomen dat ze hebben, het eind van de maand moeten halen. Ze wil het eigen risico fors verhogen en een aantal behandelingen uit het zorgpakket verwijderen..... Dit alles onder het mom, dat zij zich zorgen maakt over de zorgkosten voor de burger. Over volksverlakkerij gesproken.......

Niets over de belachelijk hoge medicijnprijzen, de megalomane peperdure ziekenhuizen met atria, de gigantische inkomens van specialisten en managers in de zorg, zorgverzekeraars met een financieel  loodzware top, die ook in peperdure designgebouwen gehuisvest zijn en bovendien uitgeverijtje spelen, de fabrikanten van medische apparatuur, die met steekgelden hun apparatuur voor goudgeld verkopen, enz. enz.

Niets over het voorkomen van een groot aantal ziekten en aandoeningen: neem de luchtvervuiling (we waren al het vuilste jongetje uit de EU klas, maar onder de VVD is dat alleen maar erger geworden), het gebruik van suikers en foute vetten, meer beweging voor de jeugd op school, enz. enz.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten