Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

maandag 11 juni 2012

Milieutop in Rio: de mileusceptici laten weer een heel vieze scheet

Eind van deze maand is er weer een milieutop in Rio (een uitvreter van het koningshuis kreeg onlangs een snoepreisje aangeboden naar die top). Het uitgelezen moment voor milieusceptici uit de VS, om weer eens te benadrukken, dat de opwarming van de aarde niets te maken heeft met de smerige daden van de mens, sterker nog, ze beweren nu, dat er geen opwarming plaatsvindt. Maakt niet uit hoe gelogenstraft deze uitlating wordt, door cijfers en echte wetenschappers, die daar studies op los hebben gelaten.

Helaas zal de boodschap door het overgrote deel van de bevolking met gejuich worden ontvangen, lekker door met autorijden, vuurwerk afsteken, bbq'en, de open haard gebruiken (het liefst ook in de zomer, want het is zooooooo gezellig) en plastic misbruiken voor achterlijke feestjes als het EK voetbal.

Bij BNR was Philip Dröge van 'Faqt.nl' te gast om hier over te spreken. Natuurlijk staat Dröge, achter de bevindingen van de 3 'wetenschappers' uit de VS, maar hij is voorzichtig, de laatste 10 jaar zijn er heel wat meer milieusceptici op hun bek gegaan, dan ADHD wetenschappers, die met overhaaste conclusies het milieu een dienst denken te bewijzen, maar vooral zelf graag in de schijnwerpers staan.

De rechts-conservatieve presentator Paul van Liempt, kwam duidelijk hoorbaar klaar bij zoveel geweld tegen de 'eco-terroristen', lekker doorgaan met vervuilen en na ons de zondvloed. Dat er wereldwijd miljoenen mensen vroegtijdig sterven en diersoorten versneld uitsterven aan de gevolgen van de milieuvervuiling, maakt niet uit: 'collateral damage' zullen we maar denken......

Geen opmerkingen:

Een reactie posten