Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

maandag 11 juni 2012

Schippers en de zorg voor uw gezondheid, deel 88

Het is alweer een paar weken geleden, dat de GGD pleitte voor een verbod op energiedrankjes. Schippers wil daar natuurlijk niets van weten, eigen verantwoordelijkheid en bla bla bla. Deze VVD stoephoer ziet wel iets in voorlichting over cafeïne en suikers. Alsof we nog niet genoeg problemen hebben met 'ADHD kinderen' en tandartskosten, die Schippers overigens liever vandaag dan morgen uit het basispakket wil verwijderen.

Natuurlijk is het klerewijf wel verantwoordelijk voor de gigantische verstrekking van ADHD geneesmiddelen en de slechte staat van kindergebitten. Schippers dient de belangen van o.a. de suikerbaronnen, ze weet allang, dat Stevia een perfecte vervanger is voor suiker, het is veel zoeter, tast het gebit niet aan, geeft nul komma nul calorieën (dus ook goed tegen obesitas), geen 'suikerkick' en kan deels bovendien diabetes voorkomen.

Als er nu een minister is, die baat heeft bij deze stof, is het Schippers wel, bovendien heeft het een zeer positieve invloed op het terugdringen van de zorgkosten (waar Schippers keer op keer op hamert). Hoewel ze dat laatste wel propageert, heeft zij als lobbyist van het bedrijfsleven, inclusief de farmaceuten, geen belang bij het echt terugdringen van die kosten.

Op 31 mei kwam het energiedrankjes probleem aan de orde, toevallig ging uw Azijnpisser die dag boodschappen doen. Bij de supermarkt stonden een paar studentes blikjes Coca-Cola uit te delen. De bal lag voor open doel, dus vroeg ik, of er een gratis abonnement voor de tandarts bij de blikjes werd geleverd. Boze koppen alom, overigens niet van de studentes.....

Geen opmerkingen:

Een reactie posten