Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

dinsdag 26 juni 2012

Schoolverzuim: hulp voor inbrekersgilde

Het ministerie van Onderwijs steekt het inbrekersgilde, die ook te leiden hebben onder de crisis, de helpende hand toe. Ouders kunnen vanaf nu twitteren met een verzoek hun kind(eren) één of meer dagen, te laten verzuimen van school. Ha! ha! ha! Zo hebben de inbrekers wat meer tijd, voor het leeghalen van huizen.....

Wat is dat toch met het nu demissionaire kabinet Rutte? In de iets meer dan 1,5 jaar, dat dit kabinet aan het bewind is, doet het niet anders dan de (georganiseerde) misdaad cadeaus toestoppen, neem de verhoging van de tabaksaccijns, het totaal aantal jaarlijks gesmokkelde sigaretten, is al lang niet meer te schatten.

De wietpas, een gegarandeerde inkomstenverhoging voor de georganiseerde misdaad, niet alleen voor softdrugs, maar ook een vergroting van het aandeel van harddrugs (anders dan alcohol) op de Nederlandse markt (in een koffiehuis kan je alleen softdrugs kopen).

De nieuwe regels van belastingcontrole voor bedrijven, die men nu ook voor rijke particulieren wil invoeren, geven een vermindering van belastinginkomsten, die na invoering al in de miljarden lopen. 'Men snapt bij Financiën en de belastingdienst niet', dat een bedrijf het liefst zo min mogelijk belasting betaalt, dus als de kans op controle nog lager wordt, is men nog eerder geneigd de boel te flessen. Je moet ook minstens op dit onderwerp gepromoveerd zijn, om dat te begrijpen.

Niet dus, dit is gewoon kwaadaardige lobby ten koste van de grote onderlaag in onze maatschappij, m.a.w. hier wordt bewust misdadig gedrag beloond. Bedrijven mogen daarnaast de grootst mogelijke troep verkopen en daar via leugenreclames de burger mee oplichten.
Lobbyen wordt nu als normaal gezien in de Nederlandse politiek, zelfs bewindslieden mogen dat, hoe corrupt kan een regering zijn? Gegarandeerd, er zijn nog veel meer voorbeelden.

Laatste aanpassing op 2 september 2016.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten