Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

vrijdag 29 juni 2012

Bruno Bruins

Na in Den Haag, een flinke proeve van zijn  onkunde te hebben gegeven, heeft VVD leeghoofd Bruins nu een mooi politiek baantje: voorzitter raad van bestuur van het UWV. Als collega van een aantal VVD politici is Bruins ook ronduit goed in belastinggeld over de balk gooien. Daarom liet hij woensdag bij BNR weten, dat uitkeringstrekkers makkelijker ZZP'er moeten kunnen worden. Er zijn namelijk nog lang niet genoeg faillissementen in ons land, jaarlijks een 'leuke' aanslag op de belastingpot. Weg met de regeldruk tufte het uit z'n stinkbek, toen van Liempt, de slijmbal presentator, vroeg welke regels hij kwijt wil, wist Bruins het niet meer, hij had z'n achterlijke pleidooi voor meer ZZP'ers zonder toekomst, aan kunnen halen, maar dit pleidooi was al weer vervlogen in de grote leegte van zijn hersenpan.

Bruins kwam verder in de problemen (ja, hoe is het gvd mogelijk, problemen met kwijlebabbel van Liempt, die is alleen kritisch als hij linkse politiek denkt te ruiken), toen hij werd geconfronteerd met het pleidooi van prominente VVD'ers, die het UWV willen opheffen. Hij probeerde dat te pareren door te stellen, dat een kwart van de banen bij het UWV verdwijnen, ha! ha! ha! En dat met de wetenschap, dat het personeel van het UWV al jaren het werk niet aankan, jezus wat een enorme disfunctionerende droplul!

Echt hakkelen deed Bruins na de opmerking van van Liempt, dat VNO/NCW en de CNV jongeren een platform oprichten voor jong gehandicapten, daar het UWV voor deze groep geen flikker doet. De hondenlul kwam er echt niet meer uit, en zei tot een paar keer toe bijna, dat dit plan van hem kwam. Daarna was het, dat hij nog niet geïnformeerd was door VNO/NCW (Bruins is politiek-zetbaas voor VNO/NCW), maar dat komt nog wel en even later zei hij contact op te zullen nemen met VNO/NCW.

Kan deze zak voorgoed met het grove vuil mee?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten