Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

donderdag 21 juni 2012

De SGP en het verkiezingsprogramma

SGP leider van der Staaij, god's eigen geweten op aarde, liet zich gisteren op Radio1 uit, over het verkiezingsprogramma van zijn partij. Herhaaldelijk kwam de christenhufter er niet uit, bij Israël werd het lachwekkend en bij de 'Arabische Lente' stond hij ronduit voor lul. Niet getreurd, christenbroeder van den Brink was de presentator die 'interviewde', na dat 'voor lul moment' zei deze: "ik geloof dat u weer snel verder moet....", ha! ha! ha! ha! ha!

2 opmerkingen:

  1. Wat een onzin dit. Zonder onderbouwing ben je aan het schofferen. Zonder ook maar een redelijk argument ben je alleen maar bezig met een persoonlijke aanval. Inhoudsloos stukje dit, dat ook getuigt van weinig kennis van zaken. SGP is vanouds een partij die standpunten goed en betrouwbaar onderbouwt. Ook het standpunt over Israël is juist zeer onderbouwd. Misschien moet je eens het verkiezingsprogramma gaan lezen.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Beste Anoniem,

    dank voor uw reactie.
    Wat valt er te onderbouwen, als je het optreden van een politicus in de media, weergeeft. Een optreden waarin van der Staaij gigantisch op z'n bek ging. Een ieder die dit radio optreden beluisterd, zal tot dezelfde conclusie komen. En wat betreft Israel, kan ik u mijn weblog als leesvoer aanbieden, u zal zien, dat ik wat betreft Israël, geen zaken verzin.
    Over het onderbouwen van standpunten door de SGP, wil ik u bijvoorbeeld even op de SGP houding t.o.v. de vrouw wijzen, lekker onderbouwd en gefundeerd, op een stokoud wreed sprookjesboek, waarop zo ongeveer alles wat de SGP vindt, is gefundeerd (een nogal wrak fundament). Alleen jammer, dat de SGP naar het oude testament kijkt en voor het gemak het meeste dat in het wat menselijker deel van het sprookjesboek de bijbel, het nieuwe testament, met name wat Jezus 'leerde', naar de prullenbak heeft verwezen.

    Met vriendelijke groet,

    BeantwoordenVerwijderen