Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

zondag 10 juni 2012

CDA neemt homo's niet serieus en houdt discriminatie in stand

In mijn bericht van afgelopen vrijdag, 'Spies laat weigerambtenaar zitten en dreigt bovendien' http://deazijnpisser.blogspot.nl/2012/06/spies-laat-weigerambtenaar-zitten-en.html, maakte ik een fout, die helaas door niemand is opgemerkt (of becommentarieerd). De fout zat in het advies van de Raad van State aan minister Spies. Dit advies lag niet 4 maanden, maar 'n week of vier onder haar bureau. Nou ja 'fout?' het is eigenlijk nog veel erger, november vorig jaar werd er een motie in de 2e Kamer aangenomen, waarin minister Donner (de voorganger van Spies), met spoed werd gevraagd af te rekenen met de weigerambtenaar (al eerder stelde de Kamer zich achter het advies van de Commissie Gelijke Behandeling, die het kabinet vroeg af te rekenen met de weigerambtenaar). De minister neemt de motie van de Tweede kamer van afgelopen november niet serieus. Niet alleen neemt de CDA Draak Spies deze motie niet serieus, maar verklaarde vrijdag na de ministerraad, dat zij de beslissing hierover, aan een volgend kabinet over laat.

Dan de zeer kwalijke rol van Donner, die oktober vorig jaar al werd voorzien door deskundigen: de vicevoorzitter van de Raad van State, die zijn beleid, dat hij als minister voorstond, te vuur en te zwaard zal verdedigen en doordrukken als viezevoorzitter van de Raad van State. Donner liet vorig jaar november al weten, dat wat hem betrof de weigerambtenaar (die homo's niet als gelijkwaardige burgers ziet) kan blijven zitten en dat 'nieuwe' weigerambtenaren aangenomen kunnen worden. Wat voorspeld was, is dus uitgekomen (trouwens niet alleen op dit punt), de Raad van State kwam met een advies, dat wel bijzonder dicht op de zienswijze van de gereformeerde kakzever van het CDA, Donner, staat. Over volksverlakkers gesproken....

Lees ook mijn bericht van 19 november 2011:
http://deazijnpisser.blogspot.nl/2011/11/slob-wil-huwelijk-als-administratieve.html

Het CDA dircrimineert  homo's niet alleen, maar geeft daarmee onmiddellijk aan, wat betreft de homo's in eigen gelederen, dat dezen niet serieus genomen hoeven te worden, zoals de houten leernicht van de Camp, benieuwd wat deze kwezel vindt van het hele gebeuren.
En de VVD? die moeten zich bijzonder diep schamen, aan de andere kant geeft het wel aan, dat de VVD en het liberalisme 2 verschillende dingen zijn.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten