Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

woensdag 6 juni 2012

VVD wil kleding- en hygiënepolitie, naast hoge straffen op fraude

Een 'nieuw' VVD leeghoofd met kwaadaardige neigingen, ene Azmani, wil dat uitkeringstrekkers die stinken naar zweet of drank, er niet 'verzorgd en netjes' uitzien tijdens een sollicitatiegesprek, worden gekort op hun uitkering. Volgens A. doen uitkeringstrekkers dat met opzet, om niet aangenomen te worden. Voorbeelden kan hij niet noemen, evenmin cijfers, maar de droplul hoort nog wel eens wat.
Mensen die overdag naar alcohol ruiken zijn in 99% van de gevallen alcoholist en hebben hulp nodig, geen werkgever, die op deze mensen zit te wachten. Daarnaast ontzegt de VVD hen het liefst hulp om van hun verslaving af te komen. En wat is netjes en verzorgd? Met een kale kop in het nieuwste boevenpak, nl. een driedelig pak? Naar zweet stinken? Mensen die een lijflucht bij zich hebben, zijn over het algemeen of echt dakloos, of geestelijk 'minder' begaafd, beiden niet echt groepen, waar het bedrijfsleven op zit te wachten en met hulp van de VVD, worden de aangepaste werkplekken voor de 2e groep onbereikbaar....

Zijne kwaadaardigheid de VVD'er Kamp, wil uitkeringsfraude 10 keer zwaarder bestraffen. Deze klootzak is mede verantwoordelijk voor de krimp in onze economie. Velen zijn dus werkloos geworden door het beleid van het kabinet, waar Kamp deel van uitmaakt (en de PVV draagt hier ook een hele grote verantwoording voor), werkloosheidsuitkeringen die bij niet te lange dienstverbanden en dat zijn er veel, maar een paar maanden duren, de kans dat je daar kan frauderen is dus minimaal, maar deze werklozen belanden dan wel snel in de bijstand (als hun partner niet verdient). Deze werklozen kunnen hun huis niet meer betalen van hun minimale uitkering of van één salaris (of dat nu koop of dure huur is), logisch dat ze proberen bij te schnabbelen.

Trouwens gesproken over die huizen, er was onlangs weer eens ophef, over de kwalijke rol, die notarissen spelen bij de executieverkopen van huizen, dit soort lui zit al een eeuwigheid aan de foute kant van de maatschappij, maar het dringt nu gelukkig tot steeds meer mensen door.
Mensen die hun huis moeten verlaten vanwege financiële ellende (nu vaak het gevolg van regeringsbeleid en dat wordt nog veel erger met het oranje- of Kunduz akkoord), moeten met spoed geherhuisvest worden op kosten van...? ja van u, de belastingbetaler! dat betekent meestal eerst noodopvang, waarna weer gepaste woonruimte gevonden moet worden en dat alles, nogmaals, op kosten van de belastingbetaler, een ongelofelijke vernietiging van kapitaal, mede mogelijk gemaakt door de VVD.

Kamp is wel goed voor rijke fraudeurs, zoals de witte belastingvluchtelingen op de Antillen, dankzij deze smerige hufter, hebben zij hun zwarte kapitaal veilig kunnen stellen voor 1 januari 2011. Bij niet veilig stellen, had de Nederlandse schatkist een paar miljard kunnen vangen. Als klap op de vuurpijl, kunnen die witte rijke Nederlanders op de Antillen, nu genieten van een 'belastingdruk' van maar liefst 11%!!!!! Buiten de Antillen stelen welgestelde Nederlanders ontzien bij hun belastingontduiking, alleen als het niet anders kan, wordt er vervolgd. geschatte ontduiking: 100 miljard euro!!!!!
Nee, we moeten echt, die armzalige uitkeringstrekkers pakken....

Geen opmerkingen:

Een reactie posten