Pagina's

dinsdag 5 juni 2012

Weekers stelt plannen vanwege verkiezingen nog even uit

VVD blaaskaak Weekers stelt de oranje- of Kunduz coalitie plannen voor het het beperken van de hypotheekrenteaftrek* en het belasten van woon-werkverkeer nog even uit. deze plannen vallen namelijk niet goed bij de achterban van de onderhavige partijen. Natuurlijk noemt de disfunctionerende klootzak andere redenen, maar toevallig zijn het de punten waar de achterban van die partijen veel moeite mee hebben. Het hele Kunduz- of oranje-, of lente akkoord zou aan de kiezers voorgelegd moeten worden, zeker als er een demissionair kabinet aan het bewind is. Vlug de plannen erdoor jagen, kan je in dit geval antidemocratisch noemen, zeker als je ziet, dat het akkoord over de verhoging van de AOW leeftijd, gesloten met diverse partners, gewoon aan de kant is gezet en er op andere manieren vele miljarden te halen zijn (zoals de verhoging van de vennootschapsbelasting voor buitenlandse bedrijven naar het 'normale' percentage van 25, dat levert maar liefst 12 miljard per jaar op).

Zoals u ziet, wordt u op een gigantische manier genaaid! Laten we hopen dat de 'oppositie partijen' D66, GroenLinks en CU bij de volgende verkiezingen volledig worden weggevaagd. Datzelfde geldt voor de PvdA, de VVD en het CDA, die Europa een blanco cheque geven, te innen naar believen uit de belastingpot, die door ons allen gevuld wordt.

*De maatregel voor het beperken van de hypotheekrenteaftrek, was dan ook nog eens maatregel, die volkomen onvoldoende was. Intussen worden de huurders wel gepakt, gepakt voor de gevolgen van een gevoerd beleid, dat je op z'n zachts gezegd, volkomen fout kan noemen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten