Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

zondag 9 december 2012

Miljonair Fair omgedoopt

De enorme flapdrol Wielaert, die geen armoede kent en die lult als een slechte sinterklaasdichter uit de 50er jaren, vond het afgelopen donderdag in het programma Lijn 1 nodig promotie (of is het pornotie?) te maken voor de Miljonair Fair 2012. Nou ja, dat 'Miljonair Fair' mag niet meer zo genoemd worden, dat is te badinerend naar het klootjesvolk, waar de beurs het toch van moet hebben, aldus de gesprekspartner en organisator van het evenement. Er is gekozen voor 'Masters of LXRY' (masters of luxury), ha! ha! ha! alsof dat niet badinerend is richting klootjesvolk, dat zich alleen maar kan vergapen aan de luxe die miljonairs zich kunnen veroorloven.

Het begon er in zijn programma overigens mee, dat Wielaert weer minutenlang aan het woord, zogenaamd filosoferend over een thema, dat hij op weg naar de RAI zag staan en verwarde met het evenement 'Masters of LXRY', ha! ha! ha!

Wielaard durfde de nieuwe armoedecijfers aan te halen, nou ja, hij zat er een paar honderdduizend naast, de hufter sprak over bijna één miljoen mensen, terwijl dat er 1,2 miljoen zijn. Maar zet dit eens af tegen zijn uitlatingen aangaande armoede een dag eerder, zie: http://deazijnpisser.blogspot.nl/2012/12/asscher-en-wielaard-over-arme-kinderen.html . De stelling van Wielaert: 'armoede is geen schande', nee, dat is het niet, maar wel als deze zin is ontsproten aan jouw rottend brein Wielaert! Wat hij bedoelt, is dat er weliswaar veel armoede is, maar dat dit zo erg nog niet is (zie ook weer vorige aangehaalde link). Veel geouwehoer over hardwerkende miljonairs, met een punt van kritiek op de brievenbusmaatschappijen in ons land, maar niets over de grootgraaiers, die belastingontduiken in het buitenland, dat is net zo misdadig als de eerder door Wielaert veroordeelde brievenbusmaatschappijen, een regelrechte misdaad (ook al wordt dat niet zo genoemd), die de staat jaarlijks miljarden minder belasting doet ophalen, Wielaert, enorme klootzak! Nee, veel geld hebben, is ook een last, dat wil Wielaert de luisteraar laten geloven.

Mag die neoliberale hufter Wielaert zo snel mogelijk met het grofvuil mee? (wel een waarschuwingssticker op z'n kop, voor de armlastige scharrelaar, die het vuilnis afstruint op bruikbare producten).

Draai hier maar het nummer 'Luxury' van Fad Gadget bij, en spijkerhard graag!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten