Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

maandag 10 december 2012

Ton Elias: infrastructuur tegen de crisis

Vannacht was VVD vetkwab Elias te gast bij Echte Jannen (Radio1 van 00.00-02.00u.). Deze enorme disfunctionerende hufter durfde te zeggen, dat er nog maar weinig mensen last hebben gehad van de crisis, dat terwijl er vorige week bekend werd gemaakt, dat er 1,2 miljoen armen zijn in Nederland, maar dat zal hem aan z'n vette reet roesten.

Elias vindt het beleid van Rutte 1 en 2 een goed beleid, logisch als je een record aantal werklozen hebt gecreëerd, plus een record aantal faillissementen en zoals gezegd, het aantal armen is gestegen naar 1,2 miljoen, naast een economische krimp, die ondanks eerder gegoochel met rekenmethodes, nu n.b. zelfs weer toegegeven wordt, een waanzinnig goed beleid, kan je rustig stellen. 'We gaan meer wegen bouwen, dan kan het verkeer doorrijden en bijvoorbeeld ook de vrachtwagens van en naar de 2e Maasvlakte, dat is goed tegen de crisis', aldus zijne opgeblazenheid. Dat de 2e Maasvlakte alles behalve een succes verhaal is, weet deze enorme domoor natuurlijk niet. De VVD wil meer werk door beter doorrijden, het lullige is, dat met het beleid, dat gevoerd wordt, de werkloosheid nog veel verder zal oplopen, en daarmee zullen de files nog verder afnemen, net zoals dit onder Rutte 1 gebeurde. De vele extra miljarden die in wegenbouw zijn gestoken (in de paar jaar Rutte 1, maar liefst 7 miljard), zouden hebben gezorgd voor de afname van files, terwijl er daadwerkelijk veel minder auto's op de weg zijn, iets dat zich zoals gezegd, zal herhalen door het afbraak beleid van Rutte 2.

Een inbeller op het programma maakte Elias uit voor oliebol. daar maakt Elias zich kwaad om, dat schelden op politici m.n. op het internet. Hé vetkwab, vind je dat gek als je een dergelijk waardeloos beleid voert, dat de mensen in de onderlaag nog verder in de stront duwt en velen toevoegt aan die laag in onze maatschappij, waarna je durft te zeggen, dat er bijna niemand iets merkt van de crisis, walgelijke beschimmelde oliebol!

Heemskerk wilde Roos een beetje temperen, dat greep Elias meteen aan om te zeggen dat de media veel te 'hyperig' zijn, wat hij later veranderde in 'hijgerig', zoals met de Marokkaanse jongeren, even dacht ik, dat Elias echt probeerde de boel wat te relativeren en bijvoorbeeld de facebook-rellen in Haaren zou noemen, maar nee hoor, even later 'gaf hij toe', dat er veel meer Marokkaanse jongens bij misdaad zijn betrokken, over hijgerigheid gesproken.

Elias durfde te zeggen, dat hij als 'journalist'(ha! ha! ha!) geen mening had en gaf het voorbeeld van Elske ter Veld, die hij uitpelde, nadat zij een verkiezingsbelofte niet nakwam, nee, dat had niets met zijn aversie tegen de PvdA te maken en het is bovendien niet te vergelijken met de belofte van de VVD, dat de hypotheekrenteaftrek onaangetast zou blijven (m.a.w. daar mag je niets van vinden of zeggen). Dat laatste zei hij niet en hij slikte het hele onderwerp snel weg, veronderstel dat de PvdA achterban en andere voorstanders van de afschaffing van deze banken- en bouwmaffia subsidie, doorkrijgen dat ze met een heel klein kluitje het riet zijn ingestuurd..... Bovendien is het niet ondenkbaar, dat Nederland straks in de race zit naar 'junk-status', vanwege de gigantische hypotheekschuld.

Tot slot ging het nog even over autorijden: betreffende de vervuiling door het opschroeven van de snelheid op de Nederlandse wegen, zei het volgevroten monster, dat de auto's tegenwoordig zooooooo schoon zijn, dat daar niets mee aan de hand is, Ach kan hem het schelen, dat er al zo'n 18.000 mensen jaarlijks voortijdig sterven door de vervuiling van auto's, naast een groot aantal kinderen met luchtwegklachten in achterstandwijken en wijken waar 80 km. zones doorheen lopen, of langs lopen.

Elias maakte nog even een 'leuke' grap, toen hij wegging: "ik heb nog geen klassieke muziek gehoord", want daar laat hij zich graag op voor staan, liefhebber zijn van klassieke muziek. Terwijl de VVD één van de hoofdverantwoordelijken is voor het afschieten van de beoefening en uitvoering van deze muziek, gadverdamme wat een gore kwal!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten