Pagina's

woensdag 6 maart 2013

Dijksma regelt uw voedselveiligheid door te bezuinigen op de Voedsel en Warenautoriteit!

De zwaar disfunctionerende sufkut van de PvdA, Sharon Dijksma, maakte vandaag bekend, dat er een 'Taskforce' (gadverdamme!) Voedselveiligheid komt. Dus i.p.v. de Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit (NVWA) weer om te vormen, tot waar deze inspectie onder andere naam (Keuringsdienst van Waren) ooit voor bedoeld was, het controleren en inspecteren van voedsel. Nee, er wordt weer een extra orgaan opgetuigd, met een naam, die de bevolking moet wijsmaken, dat het de overheid ernst is, als het gaat om voedselveiligheid.

Nog maffer, de bezuiniging op de NVWA gaat gewoon door, dus dit inspectieorgaan wordt nog verder uitgekleed. Volgens idioot Dijksma heeft het uitbreiden van de capaciteit van de VWA geen enkele zin (de kans om gepakt te worden ligt nu voor supermarkten bijvoorbeeld 1 op 125 jaar!!!), de sector moet meehelpen...... ha! ha! ha! ha! ha! ha!

Het argument? De sector heeft er zelf belang bij, dat het een goede naam heeft... ha! ha! ha! Dat zou pas zin hebben als er diverse sectoren zouden bestaan met hetzelfde einddoel: het dienen van het consumentenbelang. Nu is de klant afhankelijk van één van de sectoren die voedsel leveren, m.a.w. men kan moeilijk zelf varkens en kippen gaan houden of fabriekjes en winkels starten, om de intensieve martelboeren, multinationals en de grote supermarkten buiten spel te zetten....

Geen opmerkingen:

Een reactie posten