Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

dinsdag 5 maart 2013

Monasch: huurders moeten bloeden voor de huizenbubbel en de bank-graaiers

Vanmorgen in Lijn 1 aandacht voor scheefhuurders, zoals de mislukte sinterklaasdichter Wielaert scheefwoners noemt (je moet er niet aan denken, dat men wat dit betreft de aandacht op kopers vestigt). Te gast PvdA huftertje Monasch, die 'lekker' van leer trok. Zo vindt Monasch, dat door de aanpak van Rutte 2 van de hypotheekrenteaftrek de huizenprijs daalt..... ha! ha! ha! ha! Ja, je moet maar durven, als politicus keihard liegen voor de radiomicrofoon.

Er moet doorstroming komen op de woningmarkt, aldus Monasch, dus daarom moeten huurders de kostprijs van hun huis gaan betalen.... Je zou godverdomme ontploffen als je deze smerige klootzak hoort lullen. Hé enorme tyfuslul, huizen waren 'vroeger' na 30 jaar afbetaald, en de kwaliteit van de meeste huizen, gaat in die tijd bepaald niet vooruit. Monasch bedoelt, dat hij de huizenbubbel in stand wil houden, dus de huurders moeten ook minstens 100% meer gaan betalen voor het gebakken lucht gedeelte van hun huis. De kostprijs van een huis is minimaal 50% te hoog, met grote dank aan de PvdA!

Doordat er geen doorstroming is, ontstaan er wachtlijsten, volgens deze grote volksverlakker. Hé vuile ploert, die wachtlijsten zijn ontstaan, met name door wethouders (waarvan een flink deel van de PvdA), die de voorraad echte sociale huurwoningen hebben gesloopt, om daar met hulp van de bouwmaffia, peperdure huur- en koophuizen voor terug te bouwen, maar wel een fractie van de oorspronkelijke voorraad. Eigenlijk verdedigt Monasch hier ook nog eens dit sloopbeleid en het handjeklap van wethouders, ambtenaren en de bouwmaffia. Wanneer volgt er eindelijk een strafrechtelijk onderzoek naar de handel en wandel van deze wethouders en ambtenaren?

Monasch en de rest van de PvdA willen 'scheefwoners' zoveel laten betalen, dat ze ten einde raad maar een veel te duur koophuis aanschaffen, al kan het grootste deel van die 'scheefwoners' dat niet eens betalen. De schoft ging zover, dat hij durfde te stellen, dat huurders met een laag inkomen vaak al 30% van hun inkomen verwonen, en dat dit eigenlijk ook maar moet gelden voor huurders die meer verdienen. De PvdA zou op moeten komen voor de arme huurders, die veel te veel verwonen en daardoor aangewezen zijn op voedselbanken en als ze pech hebben hun huis worden uit gesodemieterd, waarna de belastingbetaler mag opdraaien voor de herhuisvesting.....

Monasch moest weer snel weg, nadat hij staccato zijn standpunten uitspuugde, snel weg, want het vuur werd hem te heet onder de voeten (antwoorden  had hij al niet, het is een continue herhalen van een doctrine, discussiëren willen PvdA politici niet meer, het zijn dan ook echte regenten!).

De PvdA laat naast de grote onderlaag van de bevolking, de huurders (die ook al bij deze groep horen) boeten voor het eigen sloopbeleid, voor de huizenbubbel en het grote gokken van de bank-graaiers!!!

Als u op de volksverlakkers van de PvdA hebt gestemd, is dat heel vervelend voor u en voor het grootste deel van de bevolking, maar wilt u a.u.b. nooit meer stemmen op deze volksverlakkerspartij, die u en een grote groep anderen zo bedonderd heeft en het land, samen met de VVD, naar de knoppen helpt?


Geen opmerkingen:

Een reactie posten