Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

vrijdag 1 maart 2013

Muzikaal recept voor het volledig wegvagen van de PvdA en het vervolgen van de echte schuldigen van de Schipholbrand

Blogdokter P. Pisser heeft ondanks zijn drukke staatsondermijnende activiteiten*, toch weer tijd gevonden om jou te voorzien van een lekker geneeskrachtig recept.

Als eerste heeft de dokter Wall Of Voodoo geprogrammeerd met het album 'ABC', absoluut waanzinnig mooie psychedelische rock, grandiosidokio! Van het nummer 'Mexican Radio' gaat je haar recht overeind staan (voorzover aanwezig), humor, kritisch en zoals gezegd schitterende muziek. (zet de bas en het volume nog iets hoger! Niet via de koptelefoon luisteren!). Eveneens uit de 80er jaren: Cocteau Twins met het album 'Garlands', zag de band ooit in 't Paard, de zangeres was haar stem kwijt, triest en natuurlijk waren er een paar imbecielen die stonden te fluiten en te schelden (terwijl je de entree heffing terug kreeg). Gelukkig vonden de meeste bezoekers het jammer en ook wel zielig, de zangeres schaamde zich dood.... Nu we toch al even in de alternatieve rockscene zitten: het album 'Fire And Water' van Dave Greenfield en J. J. Burnell, de toetsenist en bassist (extra ordinaire!) van The Stranglers. Dit album is een trip op zich, prachtig! Het nummer 'Nuclear Power (Yes Please)  voor alle kernenergie gekken, wat dat betreft: benieuwd of Samsom als de energie prijzen sterk zouden stijgen, bijvoorbeeld ten gevolge van nog meer aardgasbevingen, zijn standpunt nog eens zou wijzigen wat betreft deze levensgevaarlijke energievorm (zoals hij voor de ramp van Fukushima deed). Hoofdgerecht; nog eens het uiterst geneeskrachtige album 'Intimacy' van Bloc Party, mooi? Waanzinnig mooi, luister maar en geniet! Toet: The Faint Sounds Of The Shovelled Earth met gelijknamig album uit 1998, elektro rock, onder aanvoering van de Zweedse drummer David Sandström, sjkit'r'nde muziek, bovendien een album dat wonderwel mooi aansluit op Bloc Party.

Veel plezier!

* De dokter schijnt hij nu weer bezig te zijn, om de bankrekeningen van politici, die voor het asociale leenstelsel van studenten zijn, te hacken en leeg te plunderen en tegelijkertijd zelfs een spookrekening voor dit tuig aan te maken, waarop deze viespeuken een schuld krijgen van een paar ton.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten