Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

zaterdag 2 maart 2013

Rutte is met van alles bezig...., behalve waar het echt om draait

Gisteravond heeft uw Azijnpisser met de kotszak binnen handbereik, een minuut of drie gezien van het uur, dat het grote stuk onbenul en zwaar wanpresterend VVD premier Rutte, zijn geblaat aan de natie liet horen bij Pauw&Witteman (daarna moest ik alsnog in draf naar de wc, daar er een tsunami aan kots kwam opzetten). "Wij zijn met van alles bezig", "we willen de economie redden" en "soms (ha! ha!) gaat iets mis" waren een paar uitspraken van Rutte over zijn waardeloze afbraak-kabinet en het nog waardelozer beleid dat door dit kabinet gevoerd wordt. 

Als dit een slecht kabinet zou zijn, had men Dijsselbloem niet aangezocht voor de functie van voorzitter voor de Eurogroep.... ha! ha! ha! ha! ha! De lul vraagt zich niet af, waarom geen ander EU land deze functie claimde...... 

Maar liefst een uur lang trok het t-leutstel P&W uit voor deze Rutte 2 propaganda. Het oude wijf Witteman heeft de laatste week z'n bril weer op, vooral als het om (de PvdA in) Rutte 2 gaat, hij denkt zeker, dat dit de kijker wel zal overtuigen van de 'grote kwaliteiten' van het huidige kutkabinet, ha! ha! ha! ha! ha! ha!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten