Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

zaterdag 3 augustus 2013

Gert-Jan Segers in het cannabishol van de duivel

Eergisteravond was CU politicus Segers te gast bij Knekel en Flink, waar de enorm vervelende Lingo trut, sidekick van Knekel speelde. Segers was eerder die dag op bezoek geweest in een Rotterdamse koffieshop. Samen met de eigenaresse van deze shop, zat 'onze' christenbroeder aan tafel. Het werd duidelijk, dat Segers met name cliché verhalen had gelezen over softdrugsgebruik. Keer op keer begon de kwezel over verslaving en hierin vond ik de koffieshop eigenaresse bijzonder zwak, dit had ze meteen moeten afkappen. Ik moet de eerste 'cannabisverslaafde' nog tegenkomen, die niet enorme sloten alcohol (een zeer verslavende harddrug), naast cannabis, inneemt*. Ik moet voorts de eerste 'cannabisverslaafde' nog tegenkomen, die louter en alleen door het gebruik van cannabis, afkickverschijnselen vertoont, zoals een drooggelegde alcohol-, of heroïneverslaafde........ ha! ha! ha! ha! ha! Al moet ik toegeven, dat 'verslaafden' aan cannabis, die normaal niet roken, maar hun cannabis gebruiken in combinatie met tabak, wel de afkickverschijnselen krijgen, die tabaksverslaafden ervaren, maar ik neem aan dat dit uitzonderingsgevallen zijn.

Weer heel fijntjes werd er op de achtergrond een foto vertoond, met daarop 2 vieze handen met dito afgekloven nagels, waartussen een joint te zien was. Precies de idee, die Segers had over softdrugsgebruikers, lui die niet helder uit hun ogen kijken en bibberend een joint draaien of roken, zoals een heroïne verslaafde, die zijn portie heroïne veel te laat gebruikt, maar nee, deze cannabisgebruikers keken helder uit hun ogen en er was zelfs een blowende oma te zien.

Dan durven zeggen dat je in de Jellinek kliniek bent geweest, alsof dat een garantie is op deskundigheid..... Even Later zegt Segers, dat hij vooral veel verslagen heeft gelezen, zoals hij de eerder genoemde 'verhalen' nu noemt. Gelukkig zat Derksen aan tafel, die stelde nog echt relevante vragen aan Segers en confronteerde hem met zijn eigen hypocrisie. Van de criminaliteit rond softdrugs snapt Segers ook al geen biet, maar wat wil je, een fundi-christen die 'politiek' bedrijft..... ha! ha! ha! De dame, de koffieshopeigenaar, blijft voor Segers een misdadiger, omdat de achterdeur niet is geregeld, "de misdaad zoekt altijd de grenzen", zo herhaalde de wezenloze zak zichzelf een paar keer.

Segers heeft zoveel rapporten gelezen, dat hij niet weet, dat door het Nederlandse koffieshop beleid, het aantal probleemgebruikers (zonder uitzondering mensen, die naast cannabis, veel te veel alcohol, of zwaar verslavende medicatie gebruiken) veel lager is dan elders..... Ook het aantal verslaafden aan andere harddrugs dan alcohol, is hier een stuk lager dan elders, daar er in koffieshops geen harddrugs worden verkocht en kopers van cannabis producten, niet geconfronteerd worden met een aanbod van harddrugs. Iets dat met de nieuwe regels in de grensstreken nu al spaakloopt, daar er op straat aan buitenlanders wordt verkocht, niet alleen softdrugs, maar ook speed, xtc en andere goedkope harddrugs (zie de 'links' onderaan dit bericht).

Segers noemt de jeugd onder de 18 die wil gebruiken, alsof dat nu al geen probleem is, in de grote steden houdt men op sommige scholen van voortgezet onderwijs, de jongeren binnen, daar zij anders geconfronteerd worden met drugsrunners op scooters, die niet alleen joints aanbieden........
Opvallend dat Segers zo fanatiek is op softdrugs, terwijl de problemen met de harddrug alcohol (en verslavende psychofarmaca), ook bij de jeugd, gigantisch veel groter zijn, sterker de 'problemen' met softdrugs vallen daarbij vergeleken in het niet. Neem het aantal doden dat jaarlijks valt door alcohol gebruik in het verkeer, bij gevechten, ongelukken in huis, enz. enz.
Conclusie: Segers is een ongelofelijke nitwit en hypocriet, maar dat wisten we al.......

*Vergeet daarnaast niet, dat kinderen tegenwoordig bij het minste geringste, worden volgepropt met zwaar verslavende medicatie, zoals bij ADHD, amfetamine, het zou fijn zijn, als organisaties als Jellinek daar eens wat meer voor waarschuwen. Trouwens u moet voor 'de gein' eens even googelen op het woord 'verslavingszorg', dan zal u zien, dat dit een hele industrie is geworden, die kapitalen afsnoepen van het zorgbudget en derhalve zoveel mogelijk 'verslaafden' nodig hebben, om voort te kunnen bestaan.......

Zie ook: 'Madeleine van Toorenburg wil alle koffieshops sluiten....... ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha!'

        en: 'Gert-Jan Segers alleen voor alcoholgebruik, dat eist immers maar 12 doden per dag.......'

       en: 'Gert-Jan Segers tegen legale wietteelt, zoals bepleit met universitair onderzoek.........'

       en: 'Gert-Jan Segers wil alleen de harddrug alcohol in Nederland zien, omdat daar geen problemen meer mee zijn.....ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha!'

Zie ook de berichten over de enorme toename van harddrugsgebruik in de grensstreken (en daar zal het niet stoppen), mijn berichten van: 11 juli jl., 12 juli jl., en 17 juli jl.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten