Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

donderdag 8 augustus 2013

Heijnen wil 'spookraadsleden' aanpakken

PvdA jaknikker en niksnut Heijnen vond dat het tijd werd, de media weer eens te zoeken, met een van zijn briljante ideeën. Dus gisteren maakte hij bekend, dat hij van raadsleden, die te weinig raadsvergaderingen bijwonen, de vergoeding wil inhouden en ze desnoods uit de raad te zetten. Hoe de enorme flapdrol dat wil bereiken, weet hij zelf waarschijnlijk nog niet, want een volksvertegenwoordiger de raad uitzetten, wegens luiheid, of om andere (privé) redenen, is bij mijn weten nog nooit gebeurd, althans niet in de 'moderne' politiek.

Volgens Heijnen ondermijnen die 'spookraadsleden' het vertrouwen in de politiek......... ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha!

Hé Heijnen, weet je welke politici al jaren het patent hebben op ondermijning van het vertrouwen in de politiek bij de burgers? Juist de hypocriete PvdA volksverlakkers!!!!!
Om nog maar te zwijgen over disfunctioneren, een eigenschap die ruim voorradig is bij de PvdA, een eigenschap die wat mij betreft zwaarwegender is, dan het niet verschijnen van raadsleden bij raadsvergaderingen!

Dit is overigens de tweede keer, dat Heijnen hier over begint, het gaat dan ook om zo'n 20 raadsleden, echt een waanzinnig probleem in deze tijd van crisis, waar de PvdA deze crisis, met het gevoerde wanbeleid in Rutte 2, steeds verder aanjaagt......

Geen opmerkingen:

Een reactie posten