Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

woensdag 7 augustus 2013

Nijboer: "er zijn 2 manieren van slecht nieuws brengen..." ha! ha! ha! ha! ha!

PvdA Tweede Kamer nieuw(op)lichter Nijboer kreeg gistermorgen in GMN (na 10.00 u.) de kans om zichzelf wat veren in de nu al vieze reet te steken. Het werk dat hij doet? Nou, Nijboer mag meedenken hoe je kan bezuinigen en toch sociaal bezig kan zijn....... ha! ha! ha! ha! ha! Dus hij mag meehelpen de leugens te verzinnen, waarmee de PvdA haar leden besodemietert! 'Slecht nieuws brengen kan op 2 manieren', volgens het ADHD keffertje, om daarna te vervolgen, 'je kan bezuinigen en werken aan werkgelegenheid.....' ha! ha! ha! ha! ha! De twee manieren van de PvdA: we zeggen, dat we niet gaan bezuinigen en doen het dan toch keihard, met de verontschuldiging, dat het nu eenmaal niet anders kan. En twee: we gaan bezuinigen, maar ontzien de onderlaag van de bevolking, wat ze dan toch niet doen en alweer komt dan het verweer, dat het niet anders kan, al zorgen ze in geval 2, dat er minstens 10 gezinnen zijn in Nederland, die wel ontzien worden en wijzen daar dan op.
Met bezuinigen zorgt het kabinet Rutte 2 en dus de PvdA, er op zeker voor, dat de werkloosheid tot fenomenale hoogte is gestegen en blijft stijgen, dat zou je ook 'werken aan werkgelegenheid' kunnen noemen....... ha! ha! ha! ha! ha! ha!

De hufter Nijboer is erg trots op zichzelf en zijn fractieleden in de Tweede Kamer, trots dat zij het voor elkaar kregen, de gevangenis in Appingedam open te houden....... ha! ha! ha! ha! ha! Dus eerst ga je als partij, die in de regering zit, akkoord met de sluiting van een groot aantal gevangenissen en dan zeg je er trots op te zijn, dat je er één in Groningen hebt gered van sluiting, (excuseer:) godgloeiendegodverdomme wat een smerige volksverlakker!!! Groningen? Ja, daar komt dit keffertje vandaan en zo laat hij weten, voor Groningen zet hij zich dagelijks in.

Weer over de bezuinigingen: 'de pijn moet eerlijk verdeeld worden...... ha! ha! ha! ha! ha! Dat hebben we gemerkt ja, de laagstbetaalden, leveren in verhouding het meest in, terwijl ze al lang geen nagels meer hebben, om hun komt te krabben!

De afspraak van de 3 procents EU begrotingsregels is goed, en daar moeten we ons aan houden, al zegt de volksverlakker Nijboer er wel bij, dat de 6 miljard extra bezuinigingen, voor 2014 echt het uiterste zijn, meer bezuinigen kan niet...... Totdat blijkt, dat dit lang niet genoeg is, hup! Dan zijn de soepel draaiende windvanen van de PvdA zo weer om en gaan ze akkoord met nog meer bezuinigingen, zoals ze dat altijd plegen te doen......

Dat Dijsselbloem eindelijk de verliezen bij banken ten koste wil laten gaan, van degenen, die het meest belang hebben bij onvoorzichtige beleggingen en handelswijzen, aandeelhouders enz., vindt Nijboer een verdienste van de PvdA...... godverdomme, hij is zeker vergeten hoeveel miljard er nodig waren, door Bos en Dijsselbloem in diepe donkere putten gedonderd, voordat de PvdA tot dit inzicht kwam, een inzicht waar echte deskundigen al een eeuwigheid om vroegen..... godverdomme!

Tot slot zei hij, dat hij alweer volop aan het werk is, werkbezoeken (aan het café) en vooral veel nadenken........ ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten