Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

donderdag 9 januari 2014

Muzikaal recept voor een strafrechtelijk onderzoek naar het uitkleden van de inspecties en daarmee het bewust in gevaar brengen van burgers

Hier je regelmatig terugkerend geneeskrachtig recept, van ons aller blogdokter en blogdruïde Pisser. Recepten die je geest verruimen en je de weg wijzen naar een wereld, waar geen plaats meer is voor psychopathische bestuurders, die alleen het belang van zichzelf en van bedrijven behartigen, die schijt hebben aan al de ellende die het grootste deel van de mensheid treft en die bovendien het milieu en de natuur naar de kloten helpen, een wereld waar geloof wordt teruggebracht waar het thuishoort, in de privésfeer, maar met een verbod op het indoctrineren en hersenspoelen van kinderen (tot hun 18de levensjaar), met dit geestelijke gif.

Vandaag geen zeppelin-drone, maar een jankende meeloper van dr P, de dr. is toch weer gearresteerd, dit keer vanwege zijn laatste stunt, het blauwzetten van de woningen van politici met nagemaakte, maar loodzware vuurwerkdampen...... De dr. heeft mij een een paar weken geleden al toevertrouwd, dat hij speciaal voor dit soort gelegenheden een voorraad recepten aan het maken was.
Voorgerecht: om je brein van alle opgedane ergernis en muizenissen te ontdoen het verzamelalbum 'Terrae' 'Album 2', 'Antarctic, Lands, Desert', met namen als M. Rozeville, Ph. Davies, F. MoityR. Couvez, Y. Tregger, e.a. Een crossworld album van grote psychedelische klasse!!!! Desert? 'Sahara Electric' van Dissidenten & Lem Chaheb, Duits (ja, van voor der Wende mit der grossen Motoren) en Marokkaans project, geweldige, psychedelische en hypnotiserende ritmes, prachtig! Van de magische woestijn, naar de prachtig gekleurde landschappen van Jean-Michel Jarre en zijn legendarische album Zoolook, met o.a. de hulp van Laurie Anderson, Marcus Miller(!), Adrian Belew e.a. Animal Collective neemt over, wel psychedelisch maar toch van een ander uitgangspunt, luister en geniet van het fenomenaal mooie album 'Centipede Hz'. De hoogste tijd voor Blockhead en het album 'Uncle Tony's Colouring Book', jezus mensen wat is dit mooi, psychedelica van ongehoorde hoogte, ongelofelijk!!!! Shaolin Afronauts een Australische psychedelische blaasritmeband, die gebruik maken van high life en psychedelische jazz en nog wat schitterend hap snap werk, geniaal en uiterst sterk, het wordt wel tijd, dat de dr. hun 2de album eens aanschaft! On-aards goed!!! Nog zo een, van iets dichter bij huis, DAAU ofwel Die Anarchistische Abendunterhaltung, (vrij uit het boek Der Steppenwolf van Hermann Hesse, mooi boek overigens), nu met het album 'Domestic Wildlife', magisch mooi mensen, schitterend!!!!
Veel plezier!

BRAP!                                                                                        
                                                                        DRAP!
 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten