Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

vrijdag 10 januari 2014

Muzikaal recept voor eindelijk een fatsoenlijke behandeling van 'illegalen' en eerlijke berichtgeving

De muzikale geneeskrachtige recepten van blogdokter P. Pisser worden wereldwijd gebruikt, tegen depressies, wanhoop of anderszins rot gevoelens, anderen gebruiken de recepten om simpel hun dag op te fleuren. Gebruik de recepten van de dr. en steun hem in zijn streven naar een wereld waar geluk nummer 1 is en macht en geld bijzaken zijn. Dat doe je door je aan te sluiten bij gelijkgestemden, die er meer dan genoeg zijn, pas op voor vergadertijgers, die zijn voor 99% uit op macht en dat is precies wat je niet moet hebben, bedenk wat je kunt doen en verzet je collectief!!!

Dokter P zit nog steeds vast, vanmiddag wilde ik hem opzoeken, maar hij mocht geen bezoekers ontvangen...... Op de terugweg heb ik bij één van zijn volgers, het recept opgehaald. Hoewel de dr. deze recepten nooit naleest en hij in de cel al helemaal geen internet kan volgen, wens ik hem sterkte en een snelle vrijlating!
Als eerste vandaag, om je hersenen te ontdoen van alle onzin shit: The Butterfield Blues Band en hun prachtige, ruimtelijke album 'East-West', genieten mensen, let op de getripte jamsessie 'East-West', prachtig!!!! We beginnen het opladen met het mooie 'bootleg album van Zappa: 'Stony Brook NY' (November 3th 1984), vandaag het derde deel, onnodig te zeggen, dat dit waanzinnig mooi is natuurlijk!!! Tijd voor iets geheel anders, maar al net zo positief en vrolijk: Kevin Ayers en het album 'The Confessions of Dr. Dream and other Stories', één van de geniaal mooie psychedelische albums van deze geniale man, die helaas vorig jaar overleed, noem een stijl en net als Zappa, hij speelde het, op zijn geheel eigen manier en zoals gezegd behoorlijk psychedelisch! Ook op het recept van deze vandaagdag een heerlijk Goldfish met gelijknamig album, psychedelisch, mooi, onwerkelijk mooi? Jazeker genieten piepelzz!!!! Op naar 't hoofdgerecht met Apollofourfourty en 'Electro Glide In Blue', ongehoord sterke psychedelica, jezus wat móóóóóói!!!!! Hoofdgerecht van dees heughlicke dagh: Jim Morrison en 'An American Prayer', weliswaar 7 jaar na zijn overlijden uitgebracht, maar god, hier lopen de rillingen je nog bij de rug over, of zo...... Jezus wat was de man goed en wat een verlies is dit achteraf gezien nog steeds, veronderstel.............. Tot slot, iets dat in eerste instantie niet aansluit en in 2de ook al niet.... ha! ha! ha! Bonobo en het nu al legendarische album 'The North Borders' (voor welke vele vluchtelingen omkomen, zoals voor de kust van Italië........ Terwijl we toch echt met z'n allen op deze kleine planeet, dit ruimteschip dat met een snelheid gaat, die op aarde onmogelijk gehaald kan worden, moeten zien te overleven........ Wie zal er straks op de Nederlanders zitten te wachten, mocht de boel hier onderlopen? Waar waren we, jezus wat een ouwehoer die Azijnpisser! Bonobo, jezus mensen wat mooi, luister en huiver (van genot!) (er zit een klotereclame voor, na een paar seconden kan je die wegklikken).
Tot zover deze aflevering, dus niet die van gisteren of morgen, maar die van vandaag, die als je het later leest, niet meer vandaag is, althans niet voor mij, voor mij is dit de vandaagdag, veel plezier op jouw vandaagdag, ajúúúúúúúúú!!!!

BRAK!

                                                                                         BRAP!
    
                              BRAF!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten