Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

woensdag 8 januari 2014

Muzikaal recept voor legalisering van softdrugs en tegen flapdrollen, die latent fascisme goed praten en/of schrijven!

Hier weer een uiterst geneeskrachtig recept van blogdokter en druïde P. Pisser, verruim je geest met deze recepten, door simpel de opgegeven muziek volledig af te luisteren (op ABN niveau). Na een paar sessies zal je merken, dat je een betere kijk op de wereld krijgt en hoe je dagelijks besodemieterd wordt, door politici, ondernemers, religies en zelfs in een aantal gevallen door docenten die jou op moeten leiden. Ook zal je zien, dat je bepaald niet alleen bent, wat betreft deze kennis, sterker er zijn honderdduizenden, die zich al georganiseerd verzetten, tegen het huidige onmenselijke gekkenhuis (wereldwijd!).

Vandaag werd ik weer opgeschrikt door de achterlijke zeppelin-drone van dr. P, niet alleen wachtte hij met die klote sirene aan te zetten op dit vliegend tuig, tot het moment dat ik langs mijn raam liep, maar toen ik het recept wilde aanpakken kreeg ik een straal water in m'n gezicht gespoten, het nieuwste speeltje dat hij op dit onzalige apparaat heeft gemonteerd...... De ouwe zak kwam natuurlijk niet meer bij, ik kreeg zelfs de kans niet om te vragen, of hij niet wordt vervolgd voor het blauwzetten van de huizen, van politici die in het groen, of tegen groen aan wonen, met bulderend gelach uit de speakers van het onding, vloog het weg......
Als eerste deze vandaagdag Jack Bruce en 'Cities Of The Heart', dit keer het tweede deel, met nog een paar Cream covers, waaraan ook zijn oude maat, de goddelijke drummer Ginger Baker, meewerkte, dit deel vind ik zelf wat minder dan het eerste (vanwege een paar ballades, daar word ik meestal niet goed van, zo als in dit geval, al zijn er artiesten die het prefect kunnen). Bij elkaar is dit album wel sterk genoeg voor dit recept, sla de ballades maar over! Dan Fleetwood Mac (Peter Green's-) en het album 'Live At The BBC', bepaald geen 'lullig bandje' zoals leeghoofd presentator Peter de Bie ooit opmerkte, een keur aan nummers, waarmee de klasse van deze band nog eens werd en nog steeds wordt benadrukt! Een prachtig album, met zelfs wat rock 'n roll, een genre dat de heren enigszins koesterden, zoals op de achterkant van de single 'Man Of The World'. John Lydon had nog wel zo gezegd, 'no more albatrosses!' Door met het legendarisch psychedelische album 'Sailin Shoes', getripte southern rock, met funkbas, van de legendarische band Little Feat, topklasse!!!! De leden van Alabama3 weten ook wat psychedelisch en zuidelijk is, hier nog eens met het uiterst sterke 'Exile On Cold Harbour Lane' (met daarop het intro van de serie 'The Sopranos'), meer dan schitterende countryacidhousemusic, genieten menzzzen!!!! Snakefinger's Vestal Vrigins met 'Live In Chicago' volgen. Snakefinger, de gitarist van The Residents, helaas veel te vroeg overleden (zijn begrafenis werd een rel, het was een groot feest in een stadion, met natuurlijk een live optreden van The Residents. Als ik me niet vergis, moest het feest op last van de politie afgebroken worden.....), luister naar dit geweldige album en het prachtige geluid van deze legendarische figuur!!!! Het was vorig jaar Beck jaar, daarom op dees heuglijke dag het album 'Mellow Gold',van deze geweldige muzikant en loltrapper, purrrrááááktiecouscous giganticouscous!!!! Lol? Tijd voor Ween en het eerste deel van hun waanzinnige en uiterst sterke album 'Paintin' The Town Brown', smegmaar wat Rutte 2 met ons land doet! Laat je verrassen door de virtuositeit van deze geweldige muzikanten en hun onstuitbare humor!!!
Tot de volgende sessie, of die daarna, of die daarna, of die daarna, zie maar en uh, veel plezier!

BRAPHAPPERDIEBRAPBRAF!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten